VI SENDER FOR LIDT ROS RUNDT!

Facebook kan bruges til meget. Sjældent har debat været så levende og umiddelbar som i disse år, hvor man går til tasterne og hurtigt får svar på, om man er helt alene med sin tanke – eller om det slet ikke var så dumt tænkt.

Men husker vi også at rose, når nogen før noget fantastisk ude i virkeligheden? Een ting er at sende et billede af en lagkage, når facebook siger at en ven har fødselsdag – men når man ude i verden oplever et menneske eller et firma gøre noget stort, får vi det så sagt til de andre?

Jeg har lige oplevet det. Som nogle af mine faste følgere vil vide, har vores elskede lille Fiat500 holdt i Nørholm ensom og forladt. Fordækket smadret – og der var ikke ekstra hjul med i købet.
Det giver udfordringer på landet! Meget tidligere op og med den eneste bus, der forvilder sig helt herud – og de 30 kr for at blive fragtet af kendte veje de få kilometer ind til skolen med Malthe. Med rygsækken pakket med overlevelsesudstyr, fordi den næste først går retur over middag engang. Jeg var SÅ klar til en tur i det offentlige.

Men så ringer telefonen fra min sædvanlige dækpusher. Jan er verdens sødeste fyr – mindst. Og så er han hele Aalborgs hjulemand. Jeg elskede ham allerede da jeg så, at hans firma hed hjulemanden.dk – og siden har han hjulpet mig aldeles mange gange. Mere end normalt, da jeg er uheldig tit. Eller en spade til det der med biler.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Han ringede for at høre hvor han skulle hente mig. Der var alligevel snart frokost. Og han havde set mit billede her på profilen. I skrivende sekund er han på vej herud til restrup enge for at aflevere mig og mit dæk på den strandede bil.

Een ting er at han ALTID har lyst til at hjælpe og ALTID presser dig ind hvor han kan i et ellers stramt program. En anden ting at han – åbenbart – holder øje og gider lave et kald, når han kan se den er gal. Det er den slags service man ikke kan forvente. Men når man får den, er man solgt. Og iøvrigt godt kørende igen… Jeg tror på Hjulemanden 🙂

Tidligere artikelSe&Hør – I er ganske enkelt nogle røvhuller.
Næste artikelET DØGN MED LEVENDE ORD

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here