JEG HAR SPILDT TIDEN FOR JER.
– smut ud i solen i stedet.

I dag fremlægger MetroExpress så hele deres aktindsigt på 179 sider, som kortlægger Løkkes økonomi i forhold til vederlag der skal trækkes. Den aktindsigt har flere medier brugt i dækningen det sidste år og der er intet nyt.
Måske kun, at der også fra Løkkes side er rykket for oplysninger, som styrelsen måtte undersøge nærmere, hvordan han kunne få pg at faderens død tog hårdt på Løkke Rasmussen.

MX fremlægger nok alt, fordi der ikke rigtigt er en dyt at komme efter. Så kan man selv lede og snage i de personlige papirer. Og det er da også et totalt gnavet kødben der ligger slidt og brugt tilbage.

Jeg har læst den her til morgen.

Der er tale om en række private lønsedler, opsigelsen fra dronningen som statsminister, moderniseringsstyrelsens forklaring om, hvordan man nu skal agere som tidligere statsminister i forhold til vederlag – og så korrespondance frem og tilbage vedr. denne.

Historien man har trukket ud i dag er dagens historie om, at Lars Løkke svarer langsomt og må rykkes flere gange.

Nationen er allerede i selvsving med ord som “var det os, skulle staten nok angribe os med gebyrer, fogedret” og lign. De har tydeligt ikke gidet læse dokumentationen.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Som det ses herunder svarer Løkke først, da han har fået flyttet og begravet sin far.

Svaret fra Frank Nielsen i styrelsen er da også kort efter et “helt forståeligt” på det sene svar. Det om faderens død og familiens flytning har pressen udeladt i deres historie om Løkkes sene svar.

Herefter spørger styrelsen om de kan få Fuldmagt til selv at hente oplysninger – og det får de. Og så er den pot ikke længere.

Godt 120 sider inde rykker Lars Løkke endda for lønsedler og spørger ind til et manglende skema. Her må Frank Nielsen fra styrelsen spørge andre til råds, da han heller ikke er klar over hvordan det foregår. Der er styr på mere end vi har fået fornemmelsen af.

Jeg kan du godt anbefale at læse det. Så kan man nemlig se hvordan pressen arbejder.
Det er sådanne papirer man ofte roder rundt i – på jagt efter den gode historie. Nogle gange er den der. Andre gange må man opfinde den.

Du kan de hente 179 private sider uden indhold på mx.dk

Tidligere artikelVINDER PRESSEN? ELLER DEMOKRATIET?
Næste artikelHAPPY TUESDAY…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here