(Reaktion på Zornig-dom)

Mega pinligt. Men det var fordi jeg så en hjemløs udenfor, der så ud til at mangle mad. Føtex havde så meget indenfor og han så lidt udenfor. Derfor nuppede jeg lidt til ham, uden at betale.

Dommeren var totalt uden følelser og menneskelighed. Idioten insisterede på det, der står i loven.
Jeg fortalte stodderen, at jeg jo stjal til en person, der manglede mad og var i nød – men dommeren kørte bare løs med sin smålige fokus på, hvad der står i loven. Det er garanteret bare fordi jeg er lidt småkendt.

Gudskelov endte det bare med en bøde på sølle 22.000 – og da det jo er en human lovovertrædelse, betaler folket jo glædeligt for den. Du kan betale for mit butikstyveri på MobilePay: 2215xxxx

Skulle der blive overskud, går det til at forandre lovgivningen, fremfor at bryde den. Det har trods alt altid været en bedre vej i et retssamfund.

*** AFTEN OPDATERING:
Efter et par timer hvor folk er hoppet på historien, opdaterer jeg lige med at dette SELVFØLGELIG ikke er sket, JEG HAR IKKE STJÅLET I FØTEX. Det er en konstatering af at LOV ER LOV og skal overholdes. Man kan altså ikke bryde loven og påstå, at man bare ikke synes om den regel. Love er til fordi flertallet mener det skal være sådan. Vil man ændre det, må man råbe og skrige og skrive og stemme efter det. Hvis vi alle rendte og brød loven, ville demokratiet dø.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Jeg havde det også ganske forfærdeligt med at se folk i nød på danske motorveje. Til foråret vil vi se endnu flere end sidste år! Vi kan altså ikke have borgere der render rundt og tager integrations-politiske beslutninger på egen hånd.

Hvem siger Zornig har hjulpet dem? Er de i virkeligheden blandt de 80.000 som Sverige smed ud, fordi der var kommet mange flere illegalt end de kunne klare? Fordi der netop ikke var styr på en dyt, og folk blev fragtet ind. Er familien måske ulykkeligt igen på vej op gennem Europa?

At tage sig af flygtningesituationer ER en national og global opgave! Himlen skal vide, det går ret elendigt med at løse det i verden, men det er IKKE en løsning at tage loven i egen hånd.

Vi lever og elsker vort land.
Et land med retssikkerhed.
Med lov skal vi land bygge.

Vi beslutter demokratisk hvem der udstikker lovene – og så må vi overholde dem. Også de love, vi er uenige i. Zornig fik at vide live på radio24syv i bilen, at det ikke ville være lovligt – men hun mente åbenbart det var en lortelov. Det mener jeg også en række love er, men jeg overholder dem alligevel.
– Også den med ikke at stjæle i Føtex. Selvfølgelig

Tak for de i alt 940 kroner i sendte mig. I er sgu sjove. De føres tilbage til jer nu

Tidligere artikelBennys sexede badekar
Næste artikelLEDE KLAMME IDIOTISKE SNOTKLAT

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here