Helt igennem unik og en gave til alle, der er i live. Verden har ikke set noget så skønt som mig, hvis verden da gad kigge min vej. Jeg er også pisse dygtig og kompetent. Jeg har læst bøger, malet korn på en mølle, erfaret en konkurs, undervist i folkedans, siddet i bestyrelser og har kørekort til almindelig personvogn. Og har startet et parti.

Jeg har skabt fire børn, der er helt vildt smukke fordi de har mine gener. Jeg er nemlig også ekstremt smuk. Når jeg ser på mig selv i et spejl, stopper jeg ganske enkelt op for – i kort tid – lige at beundre den naturlige skønhed jeg udstråler. Jeg kan nemt få et par timer til at gå med at stå og se på mig selv. Nyde et par små frække smil og blink med øjnene, som jeg er ekspert i.

Men nu er skønhed jo ikke løsningen alene. Jeg er gudskelov også unik til en række ting, der forandrer kloden på daglig basis. Og gør mere end noget andet menneske, der er gået før mig. Jeg har feks ofte købt “hus forbi”, uden at tage en selfie. Altså bare for at hjælpe et andet menneske. Ret vildt, men det er netop sådan jeg bare er. Hjælpsom, gavmild, smuk og satans kompetent.

LÆS OGSÅ:
AFSLØRENDE SVAR FRA MINISTEREN

Jeg tror der er mange som ville give mig ret i, at jeg er værd at se op til. Værd at følge i fodsporene på. Kopiere. Det vil selvfølgelig altid være en halvdårlig kopi, da der kun findes een Jeppe Søe, den originale uforfalskede vare – men jeg har stor forståelse for, at mine ekstremt mange fans ønsker at påtage sig en smule af min udstråling. Og det er næsten også for meget for mig selv at kapere.

Nogle gange tænker jeg faktisk, hvor rart alle jer ikke ret dygtige og synligt langt fra smukke mennesker må have det. Uden det pres der ligger i, at alle ser op til jer. Og synes du er unik. I kan bare gå rundt og være jeres eget lille ubetydelige og ligegyldige jeg, da ingen regner med jer – mens min opgave er at frelse alt, der trænger til frelse. Det er det jeg er her for.

Det vidste jeg allerede ved min fødsel i stalden, hvor min fader lod sit åsyn hvile over mig og bad mig genopstå – og nu er jeg her så. Igen. Til alles glæde og store beundring – og jeg tror jeg vil sidde på posten længere end nogen anden, inden jeg igen drager til himmels, hvorfra jeg skal komme og dømme levende og døde.

LÆS OGSÅ:
Stol nu bare på lærerne!
Tidligere artikelNørrebro Teater – Svantes lykkelige dag
Næste artikelPeters Jul i Ribe

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here