Kære medbloggere… er følgende fra Koranen eller fra biblen?

1. ”I skal holde sabbatten, for den er hellig for jer. Den, som vanhelliger den, skal lide døden; enhver, som udfører arbejde på den, skal udryddes fra sit folk”.

2. “Hvis din bror eller din søn eller datter eller din kone, som du elsker, eller din nærmeste ven i hemmelighed prøver at lokke dig og sige: »Lad os gå hen og dyrke andre guder,« guder som hverken du eller dine fædre har kendt, men som dyrkes af de folk, som bor rundt omkring jer, enten nærved eller langt borte, over hele jorden, da skal du ikke give efter for ham og ikke lytte til ham. Vis ham ingen barmhjertighed, og skån ham ikke, dæk ikke over ham, men slå ham ihjel! Du skal være den første, der løfter hånden mod ham, når han skal dræbes; derefter skal resten af folket løfte hånden. Du skal stene ham til døde, for han har forsøgt at lede dig bort fra Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Hele Israel skal høre om det og blive bange, og man skal ikke mere begå så ond en handling hos dig”.

3. “Hvis en mand har samleje med en mand, som man har samleje med en kvinde, har de begge to begået en vederstyggelighed. De skal lide døden. De har selv skylden for deres død”.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 6. - SLIK MED PIKSMAG, ET MISTET BARN OG KLIMAFLYGTNINGE

4. “For Gud har sagt: ‘Ær din far og din mor!’ og: ‘Den, der forbander sin far eller sin mor, skal lide døden.”

Alle fire citater er fra biblen!

Citaterne er fundet her:
1. (2 Mosebog 31,14)
2. (5 Mosebog 13,7-12)
3. (3 Mosebog 20,13)
4. (Matthæus 15,4)

Så tag nu og hold din fede kæft lukket Krarup & co! Hverken den ene eller den anden bog er for næstekærlig overfor dem, der ikke er enige med bogens udgangspunkt.

/Søe

Tidligere artikelSlips ulovlige i det offentlige rum!!!
Næste artikelStraf børnene hårdt – send dem hjem før tid!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here