Forside Hvorfor annoncere?

Hvorfor annoncere?

[et cetera] magazine er et gratismagasin, der udgives af Dansk Handelsblad A/S og distribueres gennem MENY og IMERCO.

Imerco_logo_pos_nytmeny-logoVi udkommer fra start i 50.000 eksemplarer – det gør os til en af de største gratismagasiner i landet. På www.etcetera-magazine.dk har vi alle artikler liggende, samt en gratis e-udgave af magasinet. Dermed er også hjemmesiden en væsentlig ny spiller på annoncemarkedet.

[et cetera] magazine henvender sig primært til gruppen af erhvervsaktive, kulturinteresserede og købestærke læsere i aldersgruppen 30+.

Primært befinder læserne sig i de segmenter, hvor karriere, holdninger og en livsstil – med plads og råd til bevidste valg omkring forbrug – er en drivkraft. Vi har læsere, der er miljøbevidste, økologiske, materialistiske livnydere, idealister, forældre og børn – men fælles for dem er, at de fleste befinder sig i en situation, hvor de har frit valg på rigtigt mange hylder.

[et cetera] magazine Nibe Festival 13-1Både MENY og IMERCO er stærke brands hos 30+, og at distributionen sker gennem de kæder, forstærker derfor magasinets fokus på dette købedygtige publikum.

Magasinet er disponeret til at lede læseren igennem indholdet på en måde, så annoncerne faktisk fremstår bemærkelsesværdige. Det mener vi nemlig, at de er. Annoncerne er også godt indhold og en værdi for læseren – og den vægter vi. Vi råber ikke køb, køb, køb til vore læsere med gule tilbudsmærker – men giver dem lyst til at investere i produkter, der lever op til deres gode smag. Vi giver læseren lyst til at leve livet og viser dem, at dine produkter kan gøre en forskel.

[et cetera] magazine er et stærkt medie, hvor din forretning eller virksomhed har mulighed for at skabe værdifulde relationer til forbrugerne. Du kan etablere, styrke kendskab eller vinkle dit brand via magasinet og de forskellige annoncemuligheder, der findes i produkt-porteføljen.

KONTAKT SALG PÅ 86 15 80 11