(Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde Bilka)

Vi kender alle sammen dette slogan og det sidder fast i hukommelsen. Og det er der gode grunde til, fordi Bilka er et af Danmarks største og eneste hypermarked med det bredeste udvalg af forskellige varer. Næsten alt kan findes på Bilkas hylder, lige fra madvarer til merkantil og helt hen i den elektroniske afdeling. Et enkelt kig inden for i Bilka og du vil forstå, at alt andet ikke kan betale sig. Bilka har gjort det meget nemt for deres kunder idet de har samlet det hele under ét tag og det er det, som de fleste elsker ved Bilka. Ved at have samlet alt under ét tag undgår du, at tage fra butik til butik for at finde diverse ting du mangler til fødselsfesten, konfirmationen eller bare en hyggelig dag med en god film og lidt lækkert mad. Det indebære selvfølgelig også kvalitet til den rette pris, samt et professionelt personale det står til rådighed for, at besvare dine spørgsmål.

Bilkas diverse afdelinger

Bilka har friskbagt brød med en hel masse krummer i, placeret i bageren lige ved indgangen side om side med vores kundeservice. De har også deres helt egne slagtere, som kender sit kød ud og ind, han er lige så kvalitetsbevidst som personalet, der står i frugt-og grøntafdelingen. Læger og sundhedsvejledere anbefaler seks stykker frugt om dagen, men Bilka indbyder til flere. Frugt er godt frugt er sundt, frugt spiser.. forhåbentligt alle! Tekstilafdeling er til hele familien og tilbyder modeaktuelt tøj i alle størrelser ind for rimelighedens grænser. I elektronikafdelingen der selv kan få en mand til, at vælte af pinden. Finder du næsten alt hvad hjertet kan kapere. Oplev også det store udvalg online på www.bilka.dk.

LÆS OGSÅ:
HVAD FLYGTER DU FRA?

Ulve for børn

Og hvis du tror at Bilka har glemt børnene, så tro om igen. De har nemlig deres helt egen ulv – Ulv Bille. Den glade ulv Billie kommer og besøger lokale Bilka supermarked rundt i landet hver søndag mellem 10-17. Her er der lidt oplevelse for børnene og han deler gratis ulveposer ud til alle børn under 12 år. Hvis du er heldig kan du godt lokke ham til at tage et billede med dig og dine børn.

Du kan selvfølgelig forvente mere

Det er meget vigtigt for Bilka kun at have tilfredse kunder, hvorfor der er også længere åbningstider – så du kan få handlet efter arbejdet eller når det passer dig.  Derudover fejler servicen intet. Du kan nemlig låne en trailer til flytningen helt gratis og planteafdelingen giver dig garanti på de planter du har valgt at købe. Har du et din baby med på handletur i Bilka, så tilbydes du også gratis bleer og babymad til dine rollinger, så de er godt tilfredse på shopping turen. Så nu handler det bare om at komme afsted til dit lokale Bilka!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here