Normalt er det ”nemt” for bookmakere og oddssættere at udpege favoritterne i klassiske sportsbegivenheder som Superligaen, Champions League og Tour de France. Helt anderledes er det med det europæiske Melodi Grand Prix. Her gør det store deltagerfelt, forskellig musiksmag og tendenser i musikken det svært at forudsige favoritterne.

 

Men ikke i år.

 

Alle er således enige om, at Italien – anført af Francesco Gabbani – er den helt store favorit til at løbe med trofæet. Hos spillebørsen Betfair er oddset helt nede i 1,73, mens Bulgarien til odds 9,60 er det mest realistiske bud på en outsider. Der er med andre ord meget stor tiltro til italienerne, der gjorde comeback ved Eurovisionen i 2011 – og siden da har fået to top 3-placeringer.

 

Anja – der repræsenterer Danmark i år – spås rigtig gode chancer for at gå videre til finalen.

 

Til gengæld er tiltroen til hende, når tingene skal afgøres lørdag, mikroskopiske. I skrivende stund der således odds 140 at hente på dansk sejr. Til sammenligning er der ”kun” odds 21 at hente hos 888sport (læs mere), så måske Danmark alligevel har en chance.

 

Tror du på andre end Italien, Bulgarien eller Danmark? Så se alle bookmakernes odds på Eurovision 2017 her. Der kan blandt andet scores høje odds på vores svenske naboer og Østrig, der måske kan gå hen at overraske igen.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension
Tidligere artikelLommelygter kan tjene mange formål
Næste artikelLækkert tøj til mor og baby

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here