Dagen er kommet, hvor Apple har lanceret iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. En dag som mange iPhone-entusiaster har set frem til. Gennem 11 år, har fans hvert år ventet i spænding på, at Apple afslører det seneste nye inden for iPhone-fronten. Denne gang overrasker Apple med hele 3 nye modeller!

Apple overrasker med hele 3 nye iPhones

I år har rygterne talt sandt om, at vi kunne forvente hele 3 nye iPhones:

• iPhone Xs

• iPhone Xs Max

• iPhone Xr

I det hele taget gik der rygter om, at vi kunne forvente en opgradering af den hidtil dyreste iPhone – iPhone X. Rygterne talte sandt, for de nye iPhones minder på mange måder om den velmodtagede iPhone X.

Design på de nye iPhones

Det er ikke svært at se, at Apple har valgt at bringe designet fra iPhone X videre til de nye modeller. Også her er der tale om en Wide Screen, der betyder, at skærmen også denne gang fylder hele telefonen.

Hjemknappen er også her elimineret, hvilket betyder, at vi står tilbage med en yderst elegant og stilren telefon, der muligvis er det flotteste eksemplar set fra Apples side til dato. Apple har længe været frontløbere, når det kommer til design og funktion, og derfor har også halvdelen af os danskere valgt en iPhone fremfor en smartphone fra en af de konkurrerende brands.

LÆS OGSÅ:
Ultimativ forkælelse for kvinden i dit liv

De seneste år blev mange fans skuffede, når Apple lancering efter lancering løftede sløret for nye iPhones, der ikke havde gennemgået den store forvandling siden forrige lancering.

Det kan derfor glæde rigtig mange, at Apple nu vælger at gå videre med det mere banebrydende design, som vi så ved lanceringen af iPhone X.

Apple hævdede selv, at iPhone X skulle være et eksemplar, der ville bane vejen for de fremtidige iPhones – og man må sige, at Apple har holdt, hvad de lovede. Som vi kan se, er der ikke meget nyt under solen på de nye iPhones, når det kommer til designet sammenlignet med iPhone X. Der er dog nye farver:

Farver på iPhone Xr er:

• Hvid, Sort, Blå, Gul, Koral Rød.

Farver på iPhone Xs og iPhone Xs Max er:

• Sølv, Space Grey og Guld.

Men hvad så med kvaliteten og features på de nye iPhones?

Specs og kvalitet på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone XR

Skærmene på de nye iPhones har gennemgået en opgradering. Skærmene er nemlig blevet mere slidstærke, hvilket også har været et kritikpunkt for mange, der endnu ikke er blevet overbevist om at vælge en iPhone fremfor en anden smartphone.

OLED skærm vs. LCD skærm

LÆS OGSÅ:
Et rent iværksætter-eventyr

iPhone Xs og iPhone Xs Max er udstyret med OLED skærme. En type skærm, der er dyrere at fremstille end eksempelvis en LCD skærm – men som til gengæld også giver klarere farver og kontraster, og som tillader en større farveskala. Den dyrere skærm afspejler sig også i prisen, hvor de to iPhones med disse skærme derfor er dyrere end den mere budgetvenlige iPhone Xr med LCD skærm.

Batteriet på de nye iPhones

Både iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr er udstyret med batterier, der efter sigende skulle holde længere end tidligere set.

Dette er også en genistreg, da mange kritikere har været utilfredse med netop iPhones batteri.

Dybdekamera og Face ID

Face ID bygger på en avanceret sikkerhedsteknologi. Teknologien går ud på, at et dybdekamera scanner vores ansigt som en 3D-model. Dybdekameraet analyserer mere end 30.000 usynlige punktet i ansigtet, og det hævdes, at Face ID er hele 20 gange mere sikkert end Touch ID. Med denne teknologi, kan vi låses vores iPhones op på mindre end ét sekund!

Selvom Apple hævder, at teknologien også tager højde for vores naturlige fysiske ændringer i udseendet, kan det være besværligt at bruge Face ID i et land som Danmark, hvor visse årstider kræver, at vi er udstyret med både hue og halstørklæder store dele af året.

LÆS OGSÅ:
Iværksættereventyret, det blev til en solid og sund virksomhed

Til gengæld bringer Face ID også mange sjove muligheder med sig. Blandt andet kan man bruge teknologien til at tilpasse emojis efter vores eget ansigtstræk (Memojis).

Der er ingen tvivl om, at Face ID er kommet for at blive. Den endelige dom i forhold til Face ID på de nye iPhones vil kun tiden vise.

Brugeroplevelsen på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Brugeroplevelsen på de nye iPhones skulle efter sigende også blive bedre, da oplevelsen ved at bruge telefonen bliver hurtigere. Dette er altafgørende for helhedsoplevelsen af iPhonen, da det uden lige har en kæmpe betydning for brugeroplevelsen i hverdagen. Derfor må dette siges at være et særdeles fornuftigt (om end forudsigeligt) træk fra Apples side.

Pris på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

• Prisen for iPhone Xs starter på 8.899 kr.

• Prisen for iPhone Xs Max starter på 9.799 kr.

• Prisen for iPhone Xr starter på 6.699 kr.

Apples strategi?

Apple sælger mere end bare produkter. De sælger en historie, hvor moderne luksus og kvalitet går hånd-i-hånd. Netop dette er årsagen til, at så mange danskere elsker iPhones.

Selvom hver anden dansker foretrækker en iPhone fremfor en anden smartphone, er det tydeligt at se, at Apple med iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr stræber efter at overbevise den sidste halvdel til også at vælge en iPhone. De har nemlig valgt at viderebringe alt det bedste fra iPhone X til en opgraderet version på de nye iPhones.

LÆS OGSÅ:
Før nytåret: Fem råd til at spare penge i 2018

Om de formår at omvende den sidste halvdel smartphone-brugere vil kun tiden vise. Indtil videre er de nye iPhones dog en rigtig god strategi.

Tidligere artikelBAR. OG BARE SIG SELV
Næste artikelDER ER NISSER, DER NUSSER…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here