Jeg skal nok betale bidrag til dig efter skilsmissen, men du opfører dig ærligt talt uansvarligt med mine penge, og jeg kan ikke stole på dig.

Jeg er udmærket klar over, at du samler godt 1000 milliarder ind årligt – og at 20-30 milliarder derfor synes som en lille bitte pyt i oceanet – nogle har allerede været ude med kælne ord om, at SKAT “grundlæggende løser opgaven meget godt”.

For at sige det på havnearbejdersk: Jeg vil skide på grundlæggende godt!

Jeg bliver virkelig rasende, når vi gang på gang hører om fejl og nu svindel, der fratager os gevaldige beløb, som vi så sandelig kunne have brugt anderledes. Fejl på fejl på fejl er sket, og nu en svindelsag – som vi ikke kender meget til endnu – men en sigtelse er trods alt ikke noget man gør, uden at mene at have beviser. Kontrolforanstaltningerne må enten være fraværende eller for få.

Milliarder fosser ud – mens vi danskere råber op om, at nogle i kulturen har lavet en kunstbænk eller en kommune har forsøgt at tænke nyt med nogle bycykler til et par millioner. Vi betaler vilde afgifter for biler, nødder, slik og tamponer – vi betaler en høj høj skat – alle er dele, som politikerne for længst har indrømmet er svære at afskaffe, fordi der ikke er råd. Afgifterne er ikke kun indført som en regulering af folkets frihed – men er blevet en regulær indtjening.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Alle de beløb er jo latterligt små i forhold til nyhederne om, at vi fodrer folk, der ikke mangler, med flere penge – fordi vi er for ringe til at styre SKAT. Vi kunne uddele gratis nødder i 1000 år for de beløb.

DETTE er den VIRKELIGE trussel mod velfærden. At vi leverer en vare, uden at få kradset pengene ind for den. Nogle må da gøre noget – og disse nogen, der må gøre noget, må gerne gøre MERE end de gjorde, da de sidst måtte gøre noget.

Jeg er forøvrigt helt og aldeles ligeglad med alle snakkene om, hvis skyld det er, hvem der havde ansvaret historisk og alskens andre pseudo-håndvaske-historier. Hvad der skete i går hører fortiden til, men hvem fanden tager teten i morgen?
For nu ER det virkelig nok. Punktum!

Håber du skriver under på skilsmissepapirerne. Ellers tager vi den i statsamtet.

Tidligere artikelHvor finder du svar på livets store spørgsmål?
Næste artikelFjern afgiften på hygiejnebind

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here