DRENGEN DER FIK EN HUNDS HJERTE
– Teatret Zeppelin

Frit baseret på Louis Jensens roman af samme navn.

Hvordan holder man hjertet varmt og hovedet koldt, når ingenting er, som alting plejede at være? En vild, voldsom og varm fortælling om savn og sorg, når familien må skilles – og man savner sin mor og sin søster. En historie for alle; de sammensatte og de enestående. Og en god anledning til at tage en snak om alt det, der kan være på spil, når man får brug for at holde – godt – fast i sig selv, der, hvor det er allermest udfordrende at finde ud af, hvem man egentlig er. Teater i lyd, lys, billeder og ord. Levende mennesker og levende billeder, der altsammen bliver til en følelse, som de fleste af os – uanset alder – kan spejle os i. Det her er teater, man taler om. Se den med dine børn – og tag en snak.

Gå med drengen ind i alt det, han forestiller sig. Læn jer tilbage i hans fantasi og se, hvad det er, den vil. Sorgen er ikke sjælden, den er sjælens – og den modige dreng i forestillinger tager på opdagelse derude – eller inde – hvor alt føles iskoldt. Man må se det hele i øjnene – og så sker det fine, at man får blik for andre ting. Også drengen, der fik en hunds hjerte.

LÆS OGSÅ:
Lars von Trier og Anders And

Stykket er virkelig flot og vellykket opsat og fortalt i flere lag, så der er noget til alle aldre (anbefales over 7 år). En historie om eksistentialisme, forandring og frygt i børnehøjde, så selv voksne kan forstå det. Levende billeder og stills som virkemidler, der overbevisende, flot og enkelt understøtter den simple scenografi, som giver plads til en seværdig performance. Anbefales til hele familien – uanset, hvad og hvordan den måtte være…

Tidligere artikelSKATTEØEN – i Aalborg
Næste artikelHVAD FLYGTER DU FRA?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here