HAPPY TUESDAY…
Det bliver virkelig spændende at følge pressen imorgen. Dækningen vil være intens hele dagen – og det vil afsløres langsomt, om dette er en sag der startede med en ide på ekstra bladet, eller om den blev strategisk plantet. Måske endda af kræfter i venstre. Engang når sagen er forbi, får vi måske svar fra de medier, der før har afsløret kilder.

Enten vil vi se et parti i morgen, hvor kun nogle få ukendte taler og nogle få trækker støtte – og hvor man ellers holder mund indtil mødet… – eller også vil vi se drypvise folketingspolitikere trække støtten som perler på en snor efter en nøje tilrettelagt plan. Det sidste er der allerede optræk til, men to gør ikke en flok.

Det mest spændende er dog, hvad pressen har gemt af historier til imorgen. Om de strategisk planter en dolk i hjertet – eller allerede har solgt ud af det, der var.

Metro ekspres – og journalist Lars Fogt – skriver til aften, at staten er stoppet med at udbetale løn til Løkke. Og det udlægges som om, at der så må være en gæld. Venstres advokat siger, at Løkke selv har bedt om at få stoppet sit vederlag, fordi hans mange hverv efterhånden betaler det max, han må tjene udover lønnen. Hvad der er op og ned ved vi som vanlig ikke en dyt om.

LÆS OGSÅ:
Hvad tror du selv?

En ting ved vi:
Tirsdagen bliver super spændende. Både for det politiske spil, der altid kører – og for os nørder er herligt at følge – og fordi det jo også er med til at bestemme, hvordan næste valg vil se ud. Thorning ser jo også TV og ved jo godt, at venstre ikke kan samles igen hurtigt – vi skal nok til urnerne i det tidlige efterår.

Der er livechat for Løkkes skæbnedøgn allerede. Det er næsten som at være i det kongelige teater.

Sov godt. Og drøm sødt.

Tidligere artikelJEG HAR SPILDT TIDEN FOR JER.
Næste artikelForløbet i Venstre set med pressekritiske briller

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here