Det kan være svært at gennemskue, hvilket kviklån der er det bedste for dig. Vi har derfor samlet 5 gode råd til dig for at skabe et bedre overblik over de mange muligheder.

 

Der findes et hav af online långivere, og det kan skabe stor forvirring, når du blandt de mange som ønsker at låne penge. Spørgsmål som hvor skal man starte henne, hvad skal man være opmærksom på, når man låner penge, og hvilke krav er der til at låne penge, kan du få svar på lige her.

 

Kviklån er mulighedernes land, og der popper reklamer op for kviklån overalt på internettet, aviser og i TV’et. Kviklån er nemlig blevet ganske populære i Danmark. Et kviklån kan nemlig også i mange tilfælde være til stor hjælp, hvis du pludselig står med en uventet udgift, som du bliver nødt til at betale. Det kan også være en god mulighed, hvis der eksempelvis er store rabatter på flybilletter, som du ellers ikke lige har råd til at købe. Så kan kviklån være en god beslutning, hvor du hurtigt får råd til at realisere dine drømme. I sådan en situation er bankerne ofte ikke så behjælpelige, og derfor kan kviklån være en god mulighed.

 

LÆS OGSÅ:
Ultimativ forkælelse for kvinden i dit liv

Du kan blive meget klogere på kviklån her, hvor vi har samlet 5 gode råd til dig, for hvordan du vælger det bedste kviklån.

 

Lån penge – en guide

 

 

  1. Skab overblik over din situation

Du bør også gøre dig tanker om, hvornår du skal bruge pengene, og hvornår du kan betale dem tilbage. Når ovenstående kriterier er på plads, kan du besøge en sammenligningsside, hvor du kan finde fordele, ulemper og de vigtigste lånekriterier for et kviklån. Du kan eksempelvis besøge www.minifinans.dk/, som hurtigt giver dig et godt overblik over deres kviklån.

 

  1. ÅOP er ikke relevant for kviklån

Inden du vælger et kviklån, så bør du tænke nærmere over, hvor meget du er villig til at betale i omkostninger. I Danmark er det et krav, at årlige omkostninger i procent skal fremgå – også for lån, hvor løbetiden er mindre end et år. Det absurde ved ÅOP består i, at et lån på 1.000 kroner med 200 kroner i stiftelsesomkostninger i en lånperiode på 30 dage pludselig får en ÅOP på næsten 820 %. Dette selvom der på ingen måde er tale om, at der løber 820 % i renter på dette lån i løbet af et år. Man tager simpelthen udgifterne for de første 30 dage og lader som om at disse udgifter kommer hver måned – selvom dette ikke er tilfældet. Kig derfor på de faktiske udgifter frem for ÅOP.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension

 

 

  1. Lav din research hjemmefra.

Det kan være en god idé at undersøge de talrige lånemuligheder lidt grundigere, så du ikke bare tager det første, du ser på Google. Det er ikke altid det bedste for dig. Vi anbefaler dig at finde et udvalg af kviklån frem og se på deres sammenligningsside, hvor du kan finde de enkeltvise fordele, ulemper og forskellige lånekriterier. Sammenligningssiderne giver dig et stort overblik over de mange forskellige kviklån hos forskellige långivere. Find evt. et stykke papir frem og skriv fordele og ulemper ned for at få det bedste overblik, inden du vælger dit kviklån. Leder du efter et mindre lånebeløb, så kan du hos MiniFinans.dk hurtigt og meget nemt låne 4000 kr. og have dem på kontoen allerede dagen efter.

 

 

  1. Ansøg i en fart

Den sidste og lette del af låneprocessen er ansøgningen om et lån. Her kan du spare en masse tid og søgen rundt på internettet ved at vælge en långiver med en lav sikkerhed.

 

Er du også træt af at skulle igennem en proces som nærmest minder om en online labyrint, når du har brug for hurtige penge? Så spring de mange steps over ved et hurtigt kviklån. Vi anbefaler www.minifinans.dk, hvor du kan gå til ansøgningen direkte fra forsiden. Det sparer dig en masse tid og tanker.

LÆS OGSÅ:
Find den kanariske ø, der passer bedst til dig og dine rejsemål

 

Før du ansøger om et lån, er der få kriterier som skal være opfyldt. Disse kriterier er blandt andet:

  • Du er minimum 21 år
  • Du har mulighed for at betale tilbage
  • Du ikke står anført i RKI

 

  1. Tænk dig om

 

Vores sidste råd til hvordan du vælger det rette kviklån, er at bruge din sunde fornuft. Du bør tænke dig godt om inden, du kaster dig ud i et kviklån. Kviklån kan være fristende, men det kan blive en dyr fornøjelse. Vi anbefaler, at du undersøger, om der er andre muligheder for lån af penge, hvis pengene kniber. Dog bør du også have i mente, at en del mennesker ender i store uvenskaber pga. pengelån mellem hinanden. Det kan tage en uheldig drejning, da man jo aldrig ønsker at blive uvenner med familie og venner. Du bør derfor bruge din sunde fornuft som din bedste rådgiver, hvis du akut mangler penge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here