Greta Tuckute bor i Aalborg, er 17 år gammel og født i Litauen, Greta går på gymnasiet, men bruger derudover næsten al sin tid på sin største passion: fotografering. Interessen opstod for fem år siden, og i startede i de små med feriebilleder og fotos af blomster i haven. I dag har det udviklet sig til både små og store jobs – og det har kun givet næring til drømmen om at rejse rundt i Europa med kameraet under armen.

Greta TuckuteGreta TuckuteGreta Tuckute

(I) Mit kæreste eje er helt sikkert mit kamera, fordi det er det jeg bruger mest. Det er for mig både hobby og arbejde. Det er en genstand som samler det hele. (II) Jeg køber tit billeder som jeg ikke hænger op. Når jeg ser dem skal jeg bare have dem. Jeg har en masse liggende i skabet, som jeg bare måtte eje. Det kan både være malerier, tegninger og naturligvis fotografier. Dem jeg hænger på væggen skifter jeg ofte ud, fordi jeg hurtigt bliver træt af at kigge på det samme. (III) Jeg har en god bunke bøger liggende og er blandt andet i gang med “The Bell Jar” af Sylvia Plath. (IV) Mit største fejlkøb må være min guitar, fordi jeg ikke kan spille på den. Jeg har prøvet at lære det i et halvt års tid og lærte naturligvis nogle akkorder, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke duede til det. Nu har den bare stået der i halvandet år.

LÆS OGSÅ:
BIBIs BOLIG #3 - borddækning og pynt til konfirmation og bryllup

Greta TuckuteGreta TuckuteGreta Tuckute

(V) Den bedste gave jeg nogensinde har fået er nok min konfirmationsgave, som var et to ugers ophold på en professionel tennisskole i Frankrig. Det er helt klart den bedste og største gave jeg har fået. Jeg spiller stadig tennis og har gjort det siden jeg var 8-9 år gammel, men jeg har ingen ambitioner om at blive professionel. (VI) Jeg er den mindst kreative person du kan finde. Jeg er tonedøv, kan ikke finde ud af rytmer, kan ikke finde ud af at tegne. Jeg kan ikke finde af noget som helst andet end fotografering. Men lige nu har jeg ti store billeder herhjemme som har været udstillet i Haraldslund i to måneder. Billeder som jeg har taget på mine rejser, blandt andet i Afrika.

Tidligere artikelKlippe-Galleriet
Næste artikelLars Løkke Rasmussen: Mailkorrespond@ncen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here