Bryder hovedet med hvad pokker Malthe har gjort, for at fortjene gråvejr på hans 8 års fødselsdag.
Jeg husker kun nogle gange, hvor han har afvist at høre karius og baktus, fordi han hellere ville spille minecraft. Jeg mindes også et vredesudbrud, da jeg havde slået børnesikring til på youtube, så selv Justin Bieber blev blokeret.
Jeg mindes noget med afsky over broccoli og en længere debat, da jeg vandt 32-6 i fodbold. Mindst. Der er noget med et par lektier der er sprunget over, men det er da et sundhedstegn. Der er afsky overfor fodformede sko, når man kan få nogle andre med lys i. Manglende lyst til at gå en tur eller til at falde i søvn.
Fravalg af min barndoms fjernsyn for dig på VHS, da ultra kaldte med deres bandeord og pjatværk i en app. Google-historik på hans computer, der afslører interesser der først kommer senere, da der er forskel på resultaterne, når man staver fisse med eet s. Lille nørd der blev til store nørd.
Michael Jackson taberdømt for nogle andre, der sang om at kigge på fugle. Skænderi om hvilken målmand der er verdens bedste. Ønsket om at få hår som Bendtner eller sin storebror.
I virkeligheden har vi bare en rigtig dreng. En god dreng af 2016. En man holder af og om. En dreng man bliver stolt af af følge på vejen opad (som i parentes går for stærkt). Til gengæld går det godt. Og gråvejret? Der må være en eller anden der har fødselsdag i Panama. Teløk du lille.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?
Tidligere artikelFarvel Mormor
Næste artikelTVANGSFLYTNING MIN BARE…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here