forårsmesse1

Selvom vejret måske ikke helt har opdaget det, viser kalenderen april og vinteren er officielt forbi. Dette blev traditionen tro fejret i Aalborg Kongres & Kultur Center, som den første weekend i marts slog dørene op for årets forårsmesse. Her var det muligt for alle interesserede at kigge forbi og komme i rigtigt forårshumør.
Allerede fredag morgen var messens 200 stande klar med inspiration til foråret og der var noget for enhver smag. Hurtigt blev Kongres & Kultur Centeret fyldt af glade og nysgerrige besøgende, som på standene kunne opleve alt fra kunst, smykker, naturmedicin og wellness til rejser, brillemode og alt til hus og have. Alt imens bageglade nordjyder kæmpede om at vinde messens bagekonkurrence og Highline Fashions modeller viste forårsmoden frem på catwalken. Tømrerfirmaet Nowell havde en af de mange stande, hvor man kunne opleve det nyeste inden for vinduer og tage. De fortæller, at især de nye vinduer er populære, da de ikke blot lever op til strengere miljøkrav end de gamle modeller, men tilmed lukker mere lys ind. Noget der er populært på disse breddegrader, hvor vi må værdsætte hver eneste lysstråle, vi får.

En af de stande, der skilte sig ud, tilhørte Dyrehospitalet 9000. Her stod kittelklædte dyrlæger klar til at fortælle, hvad kæledyrsejere selv kan gøre for deres pelsklædte familiemedlemmer her i foråret. – Vi kører et tema der hedder forebyggelse og lægger vægt på at fortælle folk, hvad de selv kan gøre for deres dyr uden at det behøver at koste en jetjager. Det er en af grundene til, at vi er her på messen – og så synes vi jo bare, at det er rigtig sjovt og hyggeligt. Og så får vi jo en masse gode historier om folks kæledyr, hvilket jo er en af grundene til at vi har valgt at arbejde med dyr, siger Lisbeth Mortensen fra Dyrehospitalet. Memira, som udfører synskirurgi og som har afdeling i Aalborg, var også til stede ved årets forårsmesse og havde en del besøgende. – Vi er her ikke for at sælge, men for at tale med de besøgende om hvorvidt en operation kunne være en løsning for dem. Forårsmessen er for os en mulighed for at møde en masse mennesker og generelt er vi blevet taget rigtig godt imod.

LÆS OGSÅ:
ET CIRKUS' SÆRLIGHED

New Bizz Zone
Nogle andre der var på messe for at møde de besøgende, var iværksætterne. For de nystartede virksomheder var der på årets messe oprettet en såkaldt New Bizz-zone, hvor iværksættere af alle slags kunne møde de besøgende og hinanden. En af de nystartede virksomheder var MadeByConcept, som er en kreativ konsulentvirksomhed, der tilbyder rådgivning inden for design og arkitektur. De to nyuddannede piger Mie Møller og Carina Kæseler fortæller, at de er kommet til messe for at få kontakt med andre udstillere, men at de også har oplevet interesserede besøgende, som ønskede hjælp til at ombygge boligen. Om det at være på messe med en kun få måneder gammel virksomhed siger Mie Møller – Vi har fået rigtig positive respons, hvilket er enormt vigtigt for os. Vi er en lokal virksomhed, så derfor er det vigtigt for os at have et stærkt netværk i Nordjylland.

Den store Modeljagt
Når en så stor begivenhed som forårsmessen løber af stabelen i Aalborg, er [et cetera] selvfølgelig til stede. Denne gang var vi dog ikke alene, men samarbejdede i anledningen af Modeljagten med modelbureauet Highline Fashion, der også stod for messens andre modeindslag. Formålet med Modeljagten var at finde frem til smukke nordjyder i alle aldre. I løbet af weekenden kom der over hundrede håbefulde modeller forbi; både teenagere, pensionister og dem midt imellem. Dygtige stylister stod klar til at gøre Modeljagtens deltagere endnu smukkere inden de skulle posere foran kameraet. En af de mange deltagere i Modeljagten, Nana på 24 år siger om sin oplevelse ”jeg har lært, at hvis jeg kaster mig ud i nye og måske lidt grænseoverskridende opgaver, kan det føre til sjove oplevelser og erfaringer. Jeg deltog, fordi jeg syntes, at det lød sjovt og så er der mulighed for at nogen lægger mærke til en. Selve oplevelsen var lidt kaotisk, fordi der var så mange mennesker, men jeg synes det var rigtig fint at prøve”.

LÆS OGSÅ:
"2020" ... med egne ord

Vinderen af Modeljagten præsenteres under Aalborg i Rødt på det store Fashion Event-modeshow i Jomfru Ane Gade, men allerede nu er det muligt at stemme på deltagerne ved at like deres billeder på www.facebook.com/byens.magasin.

Held og lykke til alle Modeljagtens deltagere og tak for en god oplevelse på forårsmessen!

forårsmesse2

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here