Slut på den skønneste arbejdsuge. Sidste fredag valgte jeg at stoppe på Dansk Handelsblad og igen blive en “fri fugl”.
… og jeg har været flyvende siden!

Ugen bød på nye kunder og opgaver – og alle de gamle er vendt tilbage – så noget godt må jeg jo have gjort for dem

Fokus vil fortsat være på mine mange foredrag, rådgivning om kommunikation, medietræning, PR og videoproduktion. Vil skrive min bog færdig, uden at skrive af. Genstarte min videokanal på youtube og Facebook – og måske endda huske at være lidt hjemme, uden planer overhovedet.

Jeg var ekstremt glad for tiden på Dansk Handelsblad, med gode og dygtige kolleger, hvor jeg som mediechef blandt andet skabte en ny digital platform for den hundrede-årige avis. Jeg fortsætter med en række opgaver for dem, ligesom jeg fortsat er redaktør for [et cetera] magazine.

Jeg er i den grad igen klar til at hjælpe virksomheder med god kommunikation og jeg glæder mig til at komme tilbage…

Gud ja, hjemmesiden skal jeg også have fixet. Og telefonsvareren. Og mailsignaturen. Og visitkortet. Og kontoret… Men det er fredag!

Godt ugeskifte til jer alle!

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.
Tidligere artikelPISA FEJLER
Næste artikelTESTS BLIVER BRUGT TIL AT SLÅ MED!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here