For at gøre det muligt for flere at tilslutte sig den store internationale klimaindsats, vil FlixBus godtgøre busbilletter til klimastrejkerne 20. og 27. september. Med FlixBus’ nyligt annoncerede plan for at være helt klimaneutral i 2030, stræber mobilitetsudbyderen til stadighed for at gøre klimavenlige rejsemuligheder endnu grønnere.

Folk rundt omkring i verden samles den 20. og 27. september for at kræve handlinger på klimaområdetfra regeringer, virksomheder og samfundet som helhed. FlixBus støtter denne vigtige bevægelse, da virksomheden mener, at alle har et kollektivt ansvar for at holde klimaændringerne i skak

– Der arrangeres klimastrejker i de fleste større byer, men mange er nødt til at rejse for at sikre, at deres stemmer bliver hørt. FlixBus vil gerne takke folk, der kæmper for en bæredygtig fremtid og tilbyde rejsende, der deltager i en klimastrejke, der finder sted den 20. eller 27. september, en fribillet til deres næste busrejse, siger Lotte Rystedt, PR Manager ved FlixBus Danmark. Kampagnen foregår i alle de 28 europæiske lande, som FlixBus kører i.

FlixBus vil være klimaneutral senest i 2030

Hos FlixBus er bæredygtighed mere end et dekorativt slogan eller et tomt løfte. Virksomheden er kendt for sine grønne initiativer som at tilbyde CO2-kompensation for busrejser, introduktionen af verdens første elektriske fjernbusser i 2018 og den nylige annoncering af planer for de første hydrogen-fjernbusser.

LÆS OGSÅ:
JAKOB OLRIK: MED KÆRLIG HILSEN....

Hvad mange ikke ved, er, at de ‘konventionelle’ FlixBusser også er utroligt energieffektive. Da de fleste af busserne i flåden er EuroVI, er de ofte endnu mere klima- og miljøvenlige end det gennemsnitlige tog. Men for FlixBus er status quo ikke tilstrækkeligt. Derfor har den globale mobilitetsudbyder for nylig annonceret en vision om klimaneutralitet, der sigter mod 100% CO2-neutralitet. Senest i 2030 planlægger FlixBus at foretage alle bus- og togture, samt alle forretningsrelaterede processer, CO2-neutrale.

”Da vi lancerede FlixBus for seks år siden, ønskede vi, at flere mennesker skulle kunne opleve verden uden at føle sig skyldige over CO2-aftrykket fra deres rejse,” siger FlixBus-grundlægger og direktør André Schwämmlein.

”Verden har brug for klimavenlige rejsemuligheder, ikke flere billige flyrejser og halvtomme biler på vejene. Med FlixBus og FlixTrain er vi en del af den bæredygtige rejserevolution. De globale klimastrejkervoksede ud fra det modige initiativ fra en svensk skolepige, Greta Thunberg, vi ønsker at give både kunder og kolleger mulighed for at deltage i denne vigtige begivenhed og kræve større klimaindsatser,”siger han.

Eftersom mange medarbejdere brænder for emnet, har FlixBus besluttet at tilbyde alle ansatte over hele verden muligheden for at besøge deres lokale klimastrejke i arbejdstiden.

Sådan fungerer den globale klimakampagne:

  1. Bestil en billet til en rejse den 19./20. september eller den 26./27. september til en af de byer, hvor der finder en klimastrejke sted. Glem ikke at tilkøbe CO2-kompensation!
  2. Rejs til klimastrejken og tag en selfie, der viser, at du deltager
  3. Send en e-mail til climatestrike@flixbus.com  med din selfie og et billede/skærmbillede/PDF af din billet inden 06.10.2019
  4. Giv FlixBus tid til at behandle din anmodning og sende dig din 100% -rabatkupon
  5. Indløs din værdikode før 31.10.2019
  6. Rejs mellem 05.11.-05.12.19
LÆS OGSÅ:
BITTERFISSEN Jeanett Veronica Hindberg: DILLER & DESSERT

 

Besøg https://globalclimatestrike.net for at finde en global klimastrejke i nærheden af dig. For at booke din billet skal du besøge www.flixbus.com eller bruge FlixBus-appen.

//Pressemeddelelse.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here