For danskerne har de kanariske øer altid været et meget kendt og berejst feriemål. De kanariske øer består dog af 13 øer, og de 6 af øerne betragtes som hovedøerne. Disse er: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma, La Gomera og Fuerteventura. Disse øer har mange ting tilfælles, men på andre måder er de forskellige fra hinanden. Du kan nemlig rejse til de kanariske øer med henblik på badeferie, byferie eller naturoplevelser. Herunder kan du læse mere om de forskelle kanariske øer og derved finde den, der passer bedst til dig, og det du vil på din ferie.

De forskellige kanariske øer

Gran Canaria
Dette er øen til den shoppeglade, fordi her er der et shoppingcenter ved strandpromenaden og lokale butikker i gågaderne. Når du solen er gået ned, kan du gå på bar eller natklub i hovedbyen La Palmas. Dermed er dette øen for dig, der gerne vil på byferie og feste hele natten.

Tenerife
Hvis oplevelser og aktiviteter er noget, der passer til dine rejsedrømme, så kan det være, at øen Tenerife er noget for dig. Her har du nemlig mulighed for at tage på delfinsafari, se papegøjeshow og meget mere. Der findes også turer, hvor du kan komme med en båd ud og se delfinerne svømme helt tæt på. Foruden dette er Tenerife også en ø, hvor naturelskeren kan få sin tørst stillet, fordi på denne ø er Spaniens højeste bjerg, Teide. Det er en vulkan, hvilket også kan ses på nogle af strandene, hvor sandet er sort. At bestige Teide kræver en vandretur, men hvis du ikke har mulighed for at vandre, så kan du tage med svævebanen for at nyde udsigten og naturen.  

Lanzarote
Denne ø er meget anderledes end de andre, set i forhold til dens mere stilrene udformning. Der er blandt andet hvide huse, som har farverige detaljer malet af kunstneren César Manrique. Derved er det en ø, der har fokus på kunst og kultur, men også sport. Der er nemlig muligt at spille golf, surfe og opleve øen på cykel.

La Palma
Denne ø er hovedsageligt for den naturglade vandrer. På øen er der en naturpark, hvor der er utallige skove, vandfald og en af verdens største vulkankrater.

La Gomera
På denne ø er der mulighed for at komme langt væk fra den stressede hverdag og komme helt ned i gear. Tempoet på øen er nemlig meget roligt, og den ligger kun en 20 minutters bådtur væk fra Tenerife.

Fuerteventura
Hvis du gerne vil på en meget aktiv ferie, så er det denne ø, du skal tage til. Den er nemlig kendt for sine mange sportsaktiviteter og lange strande, hvor der er mulighed for af vindsurfe, kitesurfe og på anden vis udfordre bølgerne.  

At rejse er ikke billigt

Hvis du gerne vil rejse til de kanariske øer i højsæsonen, så kan det blive en dyr fornøjelse. Derfor kan du tage nemme lån, for at hele familien kan rejse sammen, imens børnene har fri fra skole.

Tidligere artikelSIKKE EN FEST!
Næste artikelFÆRRE END 3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here