Kæreste lille CD.

Du blev parti længe inden en CD var med fuld musik. Du blev skabt i protest, og i front havde du Erhard. Den stolte kæmpe, der sloges med radioen og TVs røde lejesvende. Egentlig har du aldrig haft en dyt at byde på, men du har levet på de mennesker, der stod i front for dig. Fra Erhard til Mimi.

Uden frontfigur er du ikke en skid – og det er så der, du er idag. – Du er et færdigt lille parti, som vi kun kan tænke tilbage på – og gudskelov ikke frem. Og idag kom så det sidste dødsstød, hvor frontfiguren er en tåbelig mavedanser, som alle de andre af forståelige grunde forlængst har kastet ud.

Frevert i CD er som Kandis på LP. Tomt, indholdsløst, falskt. Musikken er stoppet, man kan ikke engang grine af CD længere, selvom det altid har været dit kerneprodukt. Nu er det bare sørgeligt. Trist.

Men kære CD. Måske er der alligevel brug for dig. Du kan blive en politisk skraldespand!!!
Første skridt ER jo taget, hvor du har fyldt din vom med en sikker tabertøs som Frevert.
Derefter Karen Jespersen – hun er et blålys, og så snart hun slukker, slår du til.
Tag endelig også Asmaa over, ned til Frevert. Det bliver sgu skægt. Så kan Frevert danse med sin mave mens Asmaa kaster med tørklæder. Smukt. Brixtofte havde du ellers også fået fat i, men om du beholder ham er jo ikke til at vide før dommerne har talt.
Og der kommer mange flere politikere du meget gerne må sluge. Jo flere jo bedre.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 5. LANDPATTER, KLODSET ELLER FIRKANTET OG ET LIGTOG

Alle der går til CD er jo udenfor folketinget, og fortsætter du bare med at tage folk som Frevert, så fortsætter det jo gudskelov med at være udenfor døren.

Normalt tager man backup ved at brænde en CD-kopi. Men for danmarks skyld håber jeg, at der er noget andet i baghånden!

/SØE

Tidligere artikelLAD BØRNENE LEGE FOR HELVEDE!
Næste artikelKære PET – velkommen til….

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here