Komikeren Lasse Rimmer er tæt på at være helt klar med sit nye og hidtil mest personlige show. Det har fået titlen “Færre end 3”, og her tager Lasse Rimmer livtag med kærligheden og parforholdets mange udfordringer, men på et niveau, de fleste af os ikke er vant til at slås med. Afsættet er nemlig dybt alvorligt: Lasse Rimmers show tager udgangspunkt i, at hans kommende hustru Line er hjertetransplanteret – og når man lever med et andet menneskes hjerte, så lever kærligheden også på lånt tid.

 

Lasse Rimmer har de sidste år skrevet på sit nye show, hvor han tager sit og kærestens liv under kærlig behandling. Det er der kommet et meget personligt show ud af – og 26. april er der premiere på Folketeatret i København.

 

Emnet er alvorligt, selv om showet er fuld af latter, overskud og kærlighed. Baggrunden er nemlig, at Lasses kæreste Line i en ung alder fik transplanteret et nyt hjerte. Virkeligheden er derfor, at de begge må leve med, at hun lever med en forventning om aldrig at blive gammel. Men – den virkelighed har også betydet, at parret har droppet alle de små og ligegyldige stridsemner, der normalt kan forekomme i et parforhold. For hvilket kærestepar bekymrer sig om Netflix-utroskab eller tomme mælkekartoner, når den ene part er i risikogruppen for en alt for tidlig udløbsdato?

 

Lasse Rimmer tager i “Færre end 3” livtag med kærligheden og med parforholdsproblemer, der må siges at være mere alvorlige end om vaskemaskinen er pakket korrekt. Lasse konfronterer naturligvis realiteterne med både vid, humor og seriøsitet – og absolut ikke mindst med hjerte i enhver forstand.

 

“Jeg ser meget frem til igen at stå alene på stand-up-scenen med et helt show. Det har taget mig næsten to år at skrive det. fordi det bygger på mit private liv med Line og den virkelighed, vi lever i. Jeg har naturligvis talt meget med min kommende hustru om indholdet i showet, og der er fuld opbakning til både betragtninger og pointer, ligesom hun godt ved, jeg kommer til at dele private ting fra scenekanten. Jeg er akut bevidst om, at hendes sygdom sætter hele vores samliv på spil. Skal vi eksempelvis have børn? Skal vi prøve at blive tre? Eller skal vi være bare være os to – færre end tre? Det her er uden sammenligning både det vigtigste show, jeg nogensinde har skrevet – og det bedste!”, lover Lasse Rimmer, der har skrevet på det nye show siden 2017.

 

“Færre end 3” kan opleves i foråret på Folketeatret i København fra den 26. april. Til efteråret drager Lasse på turné med showet til hele landet. Læs mere og se hvor og hvornår på FBI.dk – her kan der også købes billetter.

 

Lasse Rimmer tager hul på sit nye show med fem shows på Folketeatret i København i april og maj, før han i september drager til Odense, Vejle, Aarhus, Viborg, Aalborg, Fredericia og Roskilde m.fl. fra september 2019.

LÆS OGSÅ:
Vi holder jul i Gammelby!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here