Livet er et eventyr – man skal bare skrive det selv.
HC Andersen skrev livets eventyr – gav og leveregler og råd gennem grimme ællinger, tinsoldater, koner med æg, hunde med store øjne og piger på stikkerne.
Hans ord er danske, de er folkesjæl og dybt i rødderne.

Men nu er HC ANDERSEN blevet en sag! Ligesom man ikke kan sige Lublin uden at tænke Thorsen, ikke kan sige gøg uden at sige Gokke – og ikke kan sige Boye uden at sige fy fy skamme.

Anker Boye er dog ikke det eneste fjols der har skæmmet dette år- Det er alle, der mener man hylder HC Andersen med et show i København.
HC ANDERSEN ER DANSK FOLKESJÆL og pengene burde være spredt til græsrødder og kunstnere, etablerede som uetablerede – så de kunne skabe eventyr over hele landet – og gerne eventyr der også ville sætte spor i fremtiden. Ved at samle alt på en aften og invitere alt andet end eventyrlige kunstnere, fik HCA-fiduserne gjort det sådan, at hvis man tog på en uges afbudsrejse, så ville man aldrig opdage, at Danmark havde hyldet Andersen.

Sådan går det tit – få dog pengene ud af dem der TROR de ved hvad der er storslået – og over til dem der ved, at det storslåede ligger i det små.
Ude i landet,
hvor folk kæmper,
for at skabe eventyr
i det små

LÆS OGSÅ:
Ole Stephensen - mindeord

/Søe

Tidligere artikelUP & GO… en ble til fordummelsen!
Næste artikelFra tårnfalk til tårnfløj

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here