Fantastisk!
Dansk økonomi klarer sig fantastisk FORDI vi er udenfor Euro-samarbejdet.
De store landes befolkninger har nu også opdaget, ligesom danskerne forlængst har, at EU er politikernes projekt – og at man jo KAN sige nej og kræve en anden retning.

Vi har fået ørene tudet fuld af politikere, der har sagt vi “skal springe på toget, ellers kører det fra os”. Vi skal tankeløst kaste os med, fordi vi ellers står alene tilbage.
Nu siger selvsamme politikere, at det er godt med en tænkepause.

Ja gu fanden er det godt – befolkningerne har LÆNGE tænkt sig om, nu kommer så turen til politikerne, der også skal tænke lidt. Og de skal VIRKELIG tænke sig godt om.

En af de ting jeg vil anbefale danske politikere tænke over, er det faktum at Danmark er et lille land i EU. Vi betyder ikke en skid. Det beviser disse dage.
Danskerne sagde engang nej – alle var skide ligeglade i EU. Men så snart de store sagde nej tak, så går alt i stykker. Med andre ord – det er de stores samarbejde, hvor vi andre bare hægter os på toget inden det kører.

Toget holder nu på sidespor og kræver en ombygningen inden motoren starter igen. Jeg foreslår et helt nyt tog, med mindre samarbejde!
Ingen vil gi – alle vil ha.
Frankrig og storbritanien vil ha mere, mens vi andre bare lader dem slås. Vi danskere vil også gerne ha mere – men den debat kan vi ikke tage – vi er ikke store nok til rabat.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!

Lets face it! Vi kan samarbejde om meget – men til et politisk samarbejde, er vi FOR forskellige! Katolske lande og protestanter mod nord har vidt forskellige retssystemert og tankegange – og størrelser på befolkninger må ikke spille en rolle i et demokratisk samfund. Det gør det bare i EU kan vi se nu…
Og så til helvede med det hele!

/Søe

Tidligere artikelFra tårnfalk til tårnfløj
Næste artikelFøtex i 15 dele

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here