Foto: Büro Jantzen

Oplev Mette Horn i den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge i en helt ny version af Charles Dickens’ elskede juleklassiker.
Fredag 29. november har Nørrebro Teater premiere på den magiske og eventyrlige julefortælling om Scrooge, en mavesur gammel gnier, der hader jul. En magisk, morsom og rørende historie om fællesskab og kærlighed.

JULEHADEREN FORANDRES

Hvor andre mener, at julen er hjerternes fest, tænker Scrooge kun på at tjene penge og har ikke andet end dyb foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Men julenat får Scrooge besøg af et genfærd. Som om det ikke er nok, bliver han også hjemsøgt af tre jule-ånder, der giver ham en ordentlig lærestreg, da de tager ham med på en tur til både fortiden, nutiden og fremtiden. ET JULEEVENTYR er en af Charles Dickens’ mest elskede klassikere. Lige til at komme i julestemning af!

ET FORTRYLLENDE HOLD

I den altoverskyggende hovedrolle som Scrooge ses Mette Horn og i et utal af andre roller medvirker Jesper Groth, Andreas Jebro, Asta Kamma August og Lila Nobel.

Patrick Barlow har dramatiseret den velkendte julefortælling A Christmas Carol i en ny, fortryllende version, som sættes i scene af instruktør Viktor Tjerneld. Franciska Zahle har skabt scenografien og kostumerne, Mårten K. Axelsson står bag lysdesignet og Ida Jacobsen er kvinden bag lyden.

LÆS OGSÅ:
Wanna dance?

___________________________________________________

SPILLEPERIODE 29. november 2019 – 4. januar 2020. Tir-fre kl. 18.00, lør-søn kl. 15.00 STED Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N
BILLETTER 75-375 kr. via www.nbt.dk / www.teaterbilletter.dk / 70 272 272 (man-fre kl. 14-18) LÆS MERE www.nbt.dk

/PM

Tidligere artikelDizzy Mizz Lizzy har premiere i AKKC når de tager på Danmarksturné med nyt album
Næste artikelAnne Linnet turnerer mod tortur

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here