Sidste sæson spillede Aalborg Teater Dickens Et Juleeventyr for udsolgte huse, nu bliver der igen mulighed for at opleve en af verdens allerførste julehistorier, når Aalborg Teater den 30. november 2019 har re-premiere på årets store familiejuleforestilling på Store Scene.

 

Et Juleeventyr er historien om den nærige Scrooge, der hader jul, mennesker og livsglæder, men dog bliver klogere. 

Scrooge er en gnier og en ond chef, der ikke under sine ansatte noget. Han vil nemlig hellere spare pengene til sig selv. Og på selveste juleaften viser det sig, at hans medarbejdere både forventer at få fri og ovenikøbet modtage ekstra betaling. Men sådan skal det ikke være mener Scrooge, og sender både sent og halvsultne hjem. 

Men så hjemsøges Scrooge af tre ånder – fortid, nutid og fremtid, og de tager ham med på en rejse, hvor han ser, lærer og forstår, at intet menneske er alene, og at vi er henvist til at hjælpe hinanden. Ikke mindst med at sikre alle en glædelig jul, med fritid og lidt ekstra i posen. 

 

Medvirkende 

Hovedrollen som Scrooge spilles af Marcus Gad Johansen. Derudover medvirker Karla Rosendahl Rasmussen, Anne-Mette Roest, Evrim Benli, Ferdinand Falsen Hiis, Stanley Bakar, Jørgen W. Larsen, Lars Topp Thomsen, Rasmus Skaarup, Steffen Berenthz Eriksen, Jacob Moth-Poulsen, Kathrine Høj Andersen, Josephine Overgaard, Julius Jørgensen, Alma Petrine Olsen, Vera Wammen, Sofus Krone, Astrid Lindgaard, Oskar Mehlbye, Birk Asbjørn Vesterlund, Nanna Mortensen og Rita Winther Nørremark. 

 

Et Juleeventyr iscenesættes af den norske instruktør Kjersti Haugen, der i 2008 blev nomineret til Heddaprisen for sin opsætning af netop Et Juleeventyr på Trøndelag Teater i Norge. Scenografi og kostumer er skabt af Leiko Fuseya, der har skabt scenografier til forestillinger i både USA og Skandinavien.  
Koreograf på forestillingen er Rebekka Lund og Kapelmester Jacob Rose står i spidsen for orkestret.  

 

Spilleperioden 

Et Juleeventyr spilles på Aalborg Teaters Store Scene fra 30. november til og med 22. december 2019, tirsdag til fredag kl. 18.00, lørdag kl. 16.00 samt søndage kl. 12.00 og 16.00. 

 

LÆS OGSÅ:
Venter du nogen - eller noget?
Tidligere artikelFlere godnathistorier til børn i udsatte boligområder
Næste artikelEt rent iværksætter-eventyr

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here