Det glæder mig altid meget, når nogle kommer tilbage. Især hvis grunden til, at de pludselig forsvandt, var urimelig. Lene Espersen kender jeg som en af de helt store politikere på Christiansborg. Hun er seriøs, dygtig fagligt – og meget engageret i de ting, som hun tror på og står for. Alt det man kan håbe de fleste politikere er drevet af, men må sande at kun omkring halvdelen kan prale med.

Lene Espersen røg ud i en regulær shitstorm i pressen, fordi hun missede et møde i arktisk råd, som pludselig var det mest væsentlige råd i hele verden og som man da bør se, at alle går op i før alt andet. De færreste har hørt om det siden. Og hver eneste dag er der møder, hvor der står en tom stol, fordi politikere passer noget andet eller har fri. Det skal de jo også ha med mellemrum. Jeg fandt dengang, at denne hetz var helt urimelig hård. Og efter den kunne Espersen ikke få et ord til jorden om alt det hun havde holdning til – fordi alt blev sagt fra en ferieminister, der endda var blond og del af kylle, pylle og rylle.

Man kan mene om de konservative hvad man vil. Og om Lene Espersens holdninger hvad man vil – men som jeg har mødt hende er der ikke mange, der når hende til sokkeholderne hvad angår seriøsitet og engagement. Og den respekt mener jeg bør møde de folk, der vier deres liv til at stå for noget. Om man synes om deres ståsted eller ej. Jeg skrev det samme om Henrik Sass, som virkelig fik en sviner fra sine egne – og der er så mange andre, som fik en kniv i ryggen med pressen som aktiv medspiller. Kilden til historien er ofte fra en anden fløj i samme parti.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.

Så velkommen tilbage fra det hemmelige sted Lene, hvor du blev tvunget ind i en periode. Nu er du endelig sprunget ud af skabet – for at bruge en aktuel konservativ vending – og er tilbage i dit rette element. Det er fair! Det bliver spændende at følge, for der er dælme rigtigt rigtigt langt op for jeres parti. God rejse.

Tidligere artikelVærdikanonen er fyldt med løst krudt.
Næste artikelSe&Hør – I er ganske enkelt nogle røvhuller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here