Når varmen endelig er over os og vejret tillader bare arme, blottede ben og sandaler, skal garderoben naturligvis følge med. Mange af os har garanteret skabet fyldt med striktrøjer og uldjakker, som snart skal pakkes væk, så der er plads til shorts, toppe og T-shirts i lette materialer. Der er ikke noget bedre end at gå sommeren i møde med en garderobe, der er helt klar til solslikkeri, sommerfester, samvær i haven og grillaftner på de lune sommeraftener. Derfor kan du med fordel få ryddet op i garderoben, men du venter på, at sommeren for alvor rammer Danmark.

 

Ryd ud og gør plads til nyt

 

Når du skal rydde op i garderoben og gøre den sommer- og forårsklar, skal du først og fremmest pakke det varme vintertøj væk. På den måde har du et bedre overblik over dine forårs- og sommeritems, ligesom du kan finde ud af, hvad du mangler. Når du pakker vintertøjet væk, bør du overveje, om der er noget, du ikke rigtig får brugt. Har den lyserøde sweater f.eks. ligget og samlet støv hele vinteren, får du den nok heller ikke brugt i næste sæson. Du bør altså tænke over, hvad du bruger om vinteren, og hvad der bare ligger på hylden. Når rydder op i vintergarderoben, kan du desuden sælge de items, der ikke bliver brugt og skrabe penge sammen til at opgradere sommergarderoben. Når vintertøjet er ryddet af vejen, kan du undersøge, om der er noget, du mangler til sommer- og forårssæsonen. Har du f.eks. kun ét par shorts, du har lyst til at bruge og gik dine yndlingssandaler i stykker sidste år? Så er det godt at have tid til at gå på jagt efter nogle nye. Derudover ændrer moden sig bekendt fra sæson til sæson, og hvis du elsker at følge med trends, kan du derfor nå at smide et par moderigtige items i garderoben, inden vi for alvor træder ind i den varmere sæson.

LÆS OGSÅ:
Her er iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

 

Forkæl dig selv med nye sommer-items

 

Når du rydder op i din garderobe, har du et bedre overblik over, hvad du mangler, hvad der kan sælges og hvad der skal smides ud. Herefter kan du begynde at fokusere på din nye garderobe. Desværre kommer nye, lækre sommer-items ikke dumpende ned fra himlen, og du skal derfor ud og investere i nyt tøj, hvis din garderobe behøver en opgradering. Måske kan du sælge ud og købe nyt, men der er også gode muligheder for at låne penge, hvis der mangler luft i økonomien til selvforkælelse. Markedet for kviklån i Danmark er nemlig utrolig stort, hvilket betyder mange forskellige låneudbydere, som kan tilbyde dig et godt og sikkert lån. Hos mange udbydere kan du låne helt ned til 3.000 – 5.000 kroner, hvilket er perfekt, hvis du ønsker selvforkælelse i form af nye klæder. Hvis du vil have et godt overblik over de forskellige udbydere, kan du tjekke Laankvik.dk ud, som giver dig en god og nem oversigt over Danmarks bedste låneplatforme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here