En sund sjæl er uden undtagelse bosat i et sund legeme. Og for sidstnævnte er slik og sukkerholdige fødevarer så usundt, at det kan betalte sig, at investere lidt tid i at sætte sig ind i hvordan du finder ud af den dårlige vane og trangen til at spise usundt, hvis du – ligesom rigtigt mange danskere – har en tendens til at ”trøstespise” slik lidt for ofte.

På årets KROP-SIND-ÅND Helsemesse, som afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center, kan du opleve et foredrag af Umahro Cadogan, Kok og ernæringsekspert med speciale i biokemi og Lone Rasmussen, foredragsholder, under overskriften ’Slip slikket, du behøver ikke kæmpe’. Det er to kompetente personligheder, der begge ved hvad de taler om, når det handler om et usundt forhold til slik og søde sager og dets spor på vores krop og sjæl. Umahro fortæller blandt andet om den fysiologiske baggrund for vores trang til sukker- og fedtrige fødevarer og om hvordan vi sikrer blodsukkerstabilitet og bliver i stand til at gennemskue og derved beherske vores pludselige trang til søde fødevarer. Lones beretning er en ærlig fortælling om, hvordan hun over en periode på 10 år overkom et kraftigt madmisbrug med overspisning og voldsomme ædeorgier – og siden hen mødte Umahro, der hjalp hende til en stabil sund tilgang til mad. Mød dem begge to søndag d. 3. marts kl. 14.00 i Laugsstuen.

LÆS OGSÅ:
Wanna dance?

 

So f***ing Special

Du må ikke gå glip af koncertpianist David Bailey, kendt fra tv-programmet ”So f***ing Special” med Christine Feldthaus. David Bailey kan noget helt særligt med musik – og har gennem tiden indspillet mere en 20 forskellige cd’er, der bruges af behandlere i hele landet når de skal hjælpe patienter med at at overvinde blokeringer eller når huse skal renses og mennesker skal forbindes med Kristusbevidstheden, skal finde fred eller i meditationsøjemed.

På KROP-SIND-ÅND Helsemessen tilbyder David at spille din sjæls melodi for dig og indspille den på cd. Mød ham på stand 68.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here