KOKs KØKKEN #3 – Hverdagsmad… når familien ikke har tid
Hurtig hverdagsmad. Hvordan laver man god mad til børn? Hvordan når man at lave mad på en fortravlet hverdag? Hvordan får man madlavning til at hænge sammen med et...
KOKs KØKKEN #2 – Hvordan skaber man en julefrokost?
Hvordan køber man ind til den perfekte julefrokost. Hvad skal man spise til en julefrokost. Hvad er sjovt at servere? Koks køkken er en udsendelses-række om madlavning, du selv...
KOKs KØKKEN #1 – Mortens Kro – fra drøm til virkelighed
For tre årtier siden, inviterede Morten Nielsen for første gang gæster ind på “Mortens Kro”. Han var kun 7 år gammel. Me.nuen var rejecocktail, ris i karry og fløderand...
KOKs KØKKEN #1
For tre årtier siden, inviterede Morten Nielsen for første gang gæster ind på “Mortens Kro”. Han var kun 7 år gammel. Me.nuen var rejecocktail, ris i karry og fløderand...
TATTOO: DO OR DARE
I årets 8 udgivelser, vil vores chefredaktør hver gang kaste sig ud i et projekt, som er foreslået af læserne. Han skal lægge krop til det, som medarbejderne vælger...