Din hud genkender de gode intentioner. Olier er genkendelige for din huds eget fedtlag – og derfor trænger de nemmere og dybere ind i huden, hvor de får lov til at virke. Holde på fugten, opløse urenheder og miljøforurening – og aktivere hudens egne restituerings- og genopbygningsprocesser med gode, fede, rene og aktive næringsstoffer, der skaber resultater som kan ses og mærkes.

 

Flere og flere hudplejebrands bruger olie i deres produkter – og det giver mening, for det er svært at indvende noget imod de naturlige egenskaber, som er så milde, at de kan anvendes af alle.

Du kan bruge olie alene eller som et supplement til din eksisterende hudpleje, og du kan bruge den til både hud og hår.

 

Oliebaserede plejeprodukter fedter ikke, men de fugter. Olie kan være med til at genoprette balancen i en hud, der har tendens til at være for fedtet – og samtidig kan den fugtmætte en tør.

Til forskel fra de syntetisk fremstillede hudplejeprodukter indeholder olie ikke noget, der kan fremprovokere en allergi eller irritere huden. Du skal selvfølgelig finde et match og en passende mængde, men de rene olier som er spækket med vitaminer, essentielle fedtsyrer og mineraler, klæder de allerfleste.

 

SKØN SKINCARE er et dansk brand, der producerer luksuriøse oliebaserede hudplejeprodukter – og udgangspunktet er holistisk. Velvære starter i bevidstheden, lyder en del af deres mantra, så de håndrørte produkter er produceret bæredygtigt, og så er ingredienslisten fyldt med naturlige og økologiske råvarer.

LÆS OGSÅ:
Wanna dance?

 

Brandet er grundlagt af kosmetiker Mina Ingerslev, der i årevis har arbejdet som makeupartist på danske magasiner og produktioner. Hun har produktudviklet for flere brands, og nu arbejder hun for sig selv – og for en verden, hvor skønhed er en naturlig ting. Der er ingen fyldstoffer – altså de ting på ingredienslisten, som udelukkede skaber konsistens, men kun rene, naturlige og aktive stoffer, som gør en forskel. Produkterne er veganske – og dermed så rene, at du kan spise dem.

De er produceret miljøvenligt og så bæredygtigt som menneskeligt muligt, og så virker de. SKØN SKINCAREs ’Nourishing Face Cleanser Oil’ er nomineret til ’Danish Beauty Award, og det bliver man kun, hvis det kompetente dommerpanel vurderer, at produktet har fortjent at blive indstillet. Produktet er præbiotisk, det nærer altså hudens egen bakterielle balance, og så opløser det skidt og make-up, så din hud føles ren, men ikke udpint og udtørret. Olien er fin og flydende, men tilpas fed, så den skal arbejdes lidt ind i huden – og alene det gør godt. Fugt ansigtet og masser lidt videre, inden du nemt vasker den af efterfølgende. Hvis man ikke har prøvet det, så kan det godt lyde naturstridigt, at et olieprodukt rengør huden – og sandheden er, at det er præcis det modsatte, der er tilfældet; din hud er renset på den mest naturlige og skånsomme måde. Det ses. Olien har en svag duft af… forår, måske. Det første flig af forår – ren og rolig. Den er drøj; du skal ikke bruge mere end to eller tre dråber, og så går der ikke lang tid, inden du kan se resultatet. Det virker – og det er helt enkelt.

LÆS OGSÅ:
Træd i karakter!

 

Noget nær samme principper gør sig gældende for Badeanstalten, som dyrker det simple, fordi det gør en forskel. Her er produktionen baseret på godt gammeldags håndværk, som – når man kombinerer det med den nyeste viden og de fineste ingredienser – bliver til virksomme produkter. Universet er lyst og legende, og man kan godt tillade sig at forvente noget af en håndfast sæbe, der kalder sig ’En dans på roser’, og af brandets ansigtsolie- og serum, der har en ingrediensliste, som indeholder nogle af de stoffer, som hudplejeindustrien for længst har konstateret effekten af.

 

Brandets vitaliserende ansigtsserum indeholder Hyaluronsyre, der binder fugt i huden, og effektive Peptider, som hjælper med at mindske fine linjer.Olien supplerer med microalger, der stimulerer kollagendannelsen – og duften er mild og frugtagtig; konsistensen let, så produkterne nemt absorberes. Og kombinationen er fin. Serum efterfulgt af olie giver et resultatet, der ret hurtigt kan ses og mærkes – og det er lige præcis ret enkelt. Badeanstaltens vitaliserede ansigtsolie er målrettet moden hud – kvinder, der ofte har brug for en velduftende pause, fordi der er meget at se til i den alder, hvor huden også begynder at få brug for mere omsorg. Kombiner de to ting – og tag dig endelig god tid… Badeanstaltens produkter er produceret i Danmark – og grundlagt i et nordjysk køkken, hvor indehaver Iben Holm startede en lille produktion af håndsæber. I dag er produktionen og produktsortimentet vokset, men intentionen er den samme; små velduftende hverdagspauser, som gør en forskel, man kan se.

LÆS OGSÅ:
KØN UDMELDNING FRA FESTIVAL

https://badeanstalten.dk/shop/alle-produkter-19c1.html

 

https://skønskincare.dk/vare-kategori/ansigtspleje/

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here