Min hjerne er ikke normal. Det kommer næppe bag på nogen! Men i nat fik jeg selv beviset lige i hovedet.
Jeg drømte, at jeg kom kørende i en bybus på vej mod Roskilde, hvor jeg skulle holde et foredrag om løvfrøens parringsritualer. Pludselig bremser bussen helt vildt hårdt og min kuffert falder ned og alle tingene ud på gulvet.
Alle vrisser af chaufføren, og jeg opdager det er Prins Henrik. Han er helt ligeglad og kører videre og griner og smiler. Da vi når Roskilde siger han selvfølgelig “Råskiiiiil” i mikrofonen. Jeg leder febrilsk efter min ene sko, der er faldet ud af kufferten. Han venter og smiler. De andre passagerer synes han bare skal køre videre, men han siger jeg lige skal have mine sko med til foredraget om frøer.
Endelig finder jeg min sko ved siden af en plasticdildo med DR logo, som jeg rækker op til Mette Bock, der også har tabt sin kuffert. Jeg lister ud af bussen og Prins Henrik lukker døren. Det går op for mig at jeg ikke fik sagt tak til prinsen.
Jeg går hen til chaufførens vindue og rækker ned i min lomme, hvor der ligger en af Villums legetøjsbiler og rækker den ridsede Skoda til Prins Henrik og siger tusind tak for hans måde at være på. Han er glad og kører videre med en masse vrede mennesker. Mette Bock sidder og vinker til mig med sin DR-dildo da jeg vågner.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 4. ALENE PÅ MANDETUR - JERNALDER, HOTDOGS OG CAMPING

Er der en drømmetyder tilstede og vil jeg overhovedet høre dit bud?

Tidligere artikelBILFERIE I EUROPA 2017: Del 10 – DEN LANGE TUR MOD NORD
Næste artikelNår forskere forsker i forskernes forskningsresultater

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here