Lørdag den 4. april kan Dizzy Mizz Lizzy fan godt sætte næsen op efter en speciel aften. For i AKKC går bandet på scenen for første gang på deres Danmarksturné for at møde publikum og præsentere helt ny musik og de gode gamle klassikere.

 

Så 2020 er ikke mange måneder gammel, når Dizzy Mizz Lizzy således præsenterer musikken på deres nye album på en forårsturné til de fire største danske byer, hvor de også har særligt indbudte gæster på plakaten.

 

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.

 

  • Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet, siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

 

Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal de mixes af Jacob Hansen, som bl.a. også mixede bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.

 

  • Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade,afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der sendes til radioerne i slutningen af oktober som en forløber for det kommende album.
LÆS OGSÅ:
Træd i karakter!

 

Albummet har endnu ikke fået en titel, men udkommer i foråret 2020, hvor Dizzy Mizz Lizzy tager ud, og præsenterer numre fra det ved fire store koncerter i Danmark, der udover koncerten i Aalborg også spiller i Odense, København og Aarhus i april.

 

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

 

  • Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,afrunder Tim Christensen.

 

Billetter til ståkoncerten i Aalborghallen lørdag den 4. april kl. 19.30 koster 480 kr. (i AKKC er der også som vanligt opsat stolevogn med frie siddepladser). Billetter kan købes fra mandag den 30. september kl. 10
i Billetkontoret tlf. 9935 5566, på akkc.dk eller via ticketmaster.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here