Der er stort set ingen grænser for, hvad danske forbrugere handler på nettet. Online shopping er populært som aldrig før. Danske webshops modtager dagligt mange tusinde ordrer, hvilket har skabt travlhed på lager og posthuse landet over.

 

Hjælpemidler til rygestop

Der bliver brugt mange penge på hjælpemidler til rygestop på internettet. Det er et faktum, at omkring hver femte dansker ryger. Selvom det er en høj procentdel, så skal man ej glemme, at der er mange rygere, der drømmer om at kvitte smøgerne én gang for alle.

 

E-cigaretter, nikotintyggegummier og nikotinplastre bliver handlet på nettet. Der er særlig stor efterspørgsel på e-cigaretter, som i stigende grad bytter plads med almindelige cigaretter. Vil du også have fat i en e-cigaret, så kan du handle på nettet – her kan du købe din e-cigaret.

 

Rejser og oplevelser

Der bliver også bestilt rigtig mange rejser og oplevelser på nettet. Danske rejsende sætter pris på muligheden for at skræddersy rejser ned til mindste detalje. I dag kan stort set alt klares på nettet. Tilhører du gruppen af rejseglade danskere, kan du bestille både flybilletter, hotelophold og billeje via din digitale enhed.

 

Det er ingen hemmelighed, at rejsebureauer, hotelkæder og flyselskaber satser stort på online markedsføring. Det hænger naturligt sammen med, at forbrugerne færdes på internettet.

LÆS OGSÅ:
Thomas Hartmann: FORBANDEDE UNGDOM!

 

Tøj og mode

Tøj og mode hører også til blandt de varer, der bliver storshoppet på nettet. Det er både unge, voksne og ældre, der køber tøj, sko og accessories. Der bliver købt alt fra hverdagstøj og festtøj til sportstøj og arbejdstøj. Det er mere og mere normalt, at stilbevidste forbrugere vælger at besøge en webshop frem for at gå ind i en fysisk tøjforretning.

 

Alt til hjemmet

Vi danskere bruger mange penge på vores bolig. Der bliver bl.a. brugt mange penge på møbler og pynteting, som man aldrig kan få for meget af. Boligmoden ændrer sig konstant, hvorfor det er nødvendigt at udskifte møbler og pynteting jævnligt.

 

Maling, wallstickers, hårde hvidevarer og køkkenmaskiner er også noget af det, der bliver købt til hjemmet. Trænger din bolig til at blive frisket op, kan du overveje at handle hos en af de mange webshops.

Blomster til udbringning

Der er efterhånden mange virksomheder, som har specialiseret sig i blomsterlevering. Du vil støde på nogle af de virksomheder online, hvor du kan bestille blomster til dig selv eller en person, du holder af.

 

Blomsterfirmaer leverer ikke kun blomster, men også chokolade, øl, gavekurve og meget andet. Du kan bestille det hele direkte fra din sofa, således at du slipper for at skulle besøge din lokale blomsterforretning.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension
Tidligere artikelArrangér den perfekte rejse for dig og din familie
Næste artikelFacebook annoncering: Få mest muligt ud af dine annoncekroner

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here