Måske er det særegent for egnen – og måske alligevel ikke, men i december har Aalborg Kongres & Kultur Center, der er et af Nordjyllands største kulturhuse, solgt mere end 2700 billetter til stand-up, så noget tyder på, at nordjyderne gerne vil have noget at grine af – og så er der godt nyt.

Jonatan Spang er tilbage med et oneman show efter fire års pause fra den danske stand up-scene. I det nye show går han tilbage til de gode gamle stand-up rødder – en mand, en mikrofon og en stor mavekrampe af grin hver aften.

Jonatan Spangs to seneste shows fik begge 5 stjerner af NORDJYSKE’s anmelder med ord som ”Showet er intelligent, rasende godt skruet sammen og afleveres i et hæsblæsende tempo” og ”Hans jokes er velskrevne, hans sprogbilleder aktuelle og samfundskritiske, og leveringen sidder altid lige i skabet”.

I TYPISK vil der være lækkerier til fans af tv-programmet Tæt på sandheden, da Jonatan Spang vil bruge sin skarpe satire og overraskende pointer, når han tager udgangspunkt i den store verden, men som noget nyt vil han også stille skarpt på sit eget liv.

Jonathan Spang er på landsdækkende turne med showet og du kan læse mere på www.jonathanspang.dk

Er du nordjyde kan billetter til Typisk Jonatan Spang i Aalborghallen 4. oktober 2019 kl. 21.30 købes i AKKC’s billetkontor, på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk og ticketmaster.dk.
Billetpriser: A: 420 kr. B: 320 kr.

LÆS OGSÅ:
Vi holder jul i Gammelby!
Tidligere artikelIGEN OG IGEN – det bli’r sommer i Nibe
Næste artikelSUGERØRS-SAMVITTIGHED

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here