PIZA-undersøgelsen har endnu engang bevist, at man IKKE kan lave politik udfra tal og tabeller. Sidst sammenlignede den resultater forkert og dengang faldt Ulla Tørnæs helt igennem ved at lovgi på det forkerte grundlag. Nu har hun jo heller ikke en uddannelse selv, så man kunne vel næppe forlange andet.

Nu er den gal igen. Vi har under valgkampen og senere fra Bertel Haarders mund hørt om FUNKTIONELLE ANALFABETER… Hver 6 elev der kom ud af skolen er funktionel analfabet.

Det er stor tal og hårde ord, der kun har til formål at retfærdiggøre Konservatives umenneskelige undervisningspolitik med tests og tal i kolonner.

Det viser sig nu, at en FUNKTIONEL ANALFABET godt kan læse aviser og nemt kan fungere i samfundet. Det svarer til 8 i dansk! … 8 er karakteren der gives for den normale kunnen. Med andre ord er det NORMALT at være funktionel analfabet. Det er det, som samfundet har besluttet er normal-karakteren.

PIZA må nu for alvor helt ud af den undervisnngspolitiske arena, den er ubrugelig og må aldrig igen bruges som udgangspunkt for en lov. Den politiker der igen bruger den som lovgivning, handler mod bedre vidende – og det er et andet ord for at lyve.

LÆS OGSÅ:
DANSK POLITIK ER REALITY-TV
Tidligere artikelRokade med Bertel som lyspunkt og Brian som sort får!
Næste artikelVC regering

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here