Hende her vil vildt gerne være ven med mig. Hun hedder noget russisk jeg ikke kan udtale, men kommer nok alligevel ikke, når jeg kalder.
Ifølge den eneste status hun har postet, trænger hun til at føle sig viril. Og det er her du kommer ind i billedet:

Hvis jeg var kvinde, hvad kun de færreste påstår jeg er, og jeg havde hendes krop – så ville jeg følge mig viril konstant. Også selvom jeg sad i sofaen og græd medfølende med en bagemester, der havde sat ovnen for højt i temperatur til lagkagebund.
Eller er virilitet virkelig noget der aktivt skal igangsættes uanset krop? Synes du jeg bør hjælpe hende – hvis jeg lige vender det med min kone? Jeg vil jo som venligbo virkelig gerne hjælpe folk i nød.

PS. Hvad betyder de der grammatiske fejl hun har smækket ind til sidst?
<!3***)) Jeppe

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.
Tidligere artikelJomfru Maria med hygiejnebind
Næste artikelMopper er død

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here