Jeg diskuterer meget sjældent muslimer, migranter eller flygtninge her på min side. Ikke fordi jeg er bange for, at skrive min mening om det – men fordi jeg HADER at tingene altid, med de emner, bliver så sort og hvidt. Uden substans. Ofte rent had – og endda fra begge hære i krigen, som vågner til dåd, fra de respektive skyttegrave.

Lidt som når man debatterer dyrekort og kählervaser, som også bør gi en debattør dødsangst.

Det pisser mig af, at vi aldrig kan få en ordentlig debat om emnet. Jeg sletter aldrig kommentarer på min side, men enhver må finde sig i at blive modsagt i samme tone og samme retorik. Lige indenfor disse emner er der dog altid pludselig kommentarer, som er tættere på sygt, end jeg har lyst til at lægge væg til.

RÅDES TIL AT LEVE ET LIV,
DER ER ULEVELIGT
Vi har nu set to afsnit af TV2-dokumentaren, der ved skjult kamera går “bag sløret” på nogle af moskeerne i Danmark. Jeg er rasende! Desværre ikke overrasket, men ganske enkelt rasende. Sjældent har jeg hørt rådgivning så ondt og følelsesforladt end den, der gives fra nogle imamer til en kvinde i nød. Ubehagelige optagelser af børn, der fratages leg og grin og naturlighed, men istedet opdrages til stiltiende at acceptere et liv, der ikke er værd at leve. Selv med den overdrivelse, som medierne altid bygger på, er der ting som ingen kan modsige.

Endnu mere rasende bliver jeg, når disse konger af religionen taler om de gæstfrie danskere som nogle, man ikke kan gå til. Ikke må stole på. Ikke må rådgives af. Og politiet er stadig et utænkeligt valg – selv hvis du er banket til blods, og din mand har fire koner, må du finde de 5 sheikers råd, der måske giver dig lov til at gå fra ham.

LÆS OGSÅ:
EN VÆREDYGTIG VIRKSOMHED

RELIGION ER KUN ET VÅBEN
I DE PSYKOPATISKES HÅND
Hvad helvede er det for en anstalt af middelalderlig opførsel. Det er misbrug af enhver Gud at mene, at denne store skaber ønsker nogen et ubærligt liv. Hvis man mener at koranen skal tolkes sådan, er man ligeså langt ude, som når David Trads mener han er en neutral politisk kommentator.

Koranen er ikke den slemme dreng i klassen. Ingen religion er synderen – men når religion lander i skødet på syge mennesker, kan den bruges som våben. Både koranen og biblen taler om stening – men kun de syge mener, det skal tages bogstaveligt.

Hver gang jeg læser eller ser den slags historier, som er fuldstændig umulige at forsvare – selv for et menneske der har “frihed til forskellighed” printet på huden – frygter jeg for denne sort/hvide generalisering, der straks går igang. Det er generalisering der gør, at selv de modige mister modet.

DE MODIGE MUSLIMER
Jeg kender en del muslimer. Det er folk jeg holder af og respekterer. De har deres kampe, med deres bagland og med de ekstreme, men de byder dem trods.
De tør stille op i politik, de ytrer sig på nettet og i debatten, de driver virksomhed i danmark, de studerer, drikker og kysser danske mænd. De VIL skabe sig en bedre verden end den sorte ødelæggelse, vi endnu engang er vidner til i udsendelser på TV – og de vil det, ved at bidrage til samfundet med os andre.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!

Når vi generaliserer ødelægger vi de modiges kamp.
Vi skubber dem ud, der har taget os til sig.
Vi skubber personer ud af vores liv, selvom de med flid og tanker kunne styrke os.
Skubber dem tilbage i hænderne på idioter, der møder dem med et “det sagde vi jo om de danske vantro hunde”.

Jeg nægter derfor at tale om “muslimer”. Men jeg vil gerne tale om vanvittige imamer, syge lukkede samfund, religiøs indoktrinering og ødelæggelse af kvinder og børn – så længe vi husker at pege specifikt på dem, der er tosser – og stå side om side med de modige, der tør pege, sammen med os.

Der er så mange der gerne vil os. Og de kan berige os. De knokler og gør en forskel. Når vi generaliserer, spytter vi for bredt til, at vores klat rammer noget, der giver pote.

De specifikke Imamer, der nu er fokus på, gør en forskel, der er skadelig for alt vi tror på her i Norden. De skal bekæmpes.

BEGRÆNSET AF VORES EGEN FRIHED
Vores store problem er, at vi netop bygger vort land på frihed til at sige og tro hvad vi vil. Det må selvfølgelig gælde alle danskere – også de nye af slagsen. Hvad folk gør hjemme, er deres sag, så længe det da er lovligt… Når vi sort på hvidt afslører folk i at rådgive til ting, der er ulovlige, er vi udenfor begrebet ytringsfrihed. Så opfordrer de til ulovligheder og kun en svagpisser ville ikke anmelde dem til politiet.

LÆS OGSÅ:
Folkeskolen og det politiske fatamorgana

Det er da i alles interesse at der sættes en stopper for sådanne typer, så de svage og voldsramte får klar besked om, at dansk politi kan og vil hjælpe dem væk fra den virkelighed, de lider under. Og at danskerne, altså os vantro svin som også bor her i landet, gerne hjælper folk ud af et miljø, der undertrykker, ødelægger, umyndiggør og byder dig et sexslaveliv, hvor de ikke må sige nej.

BEKÆMP IDIOTI MED RÅ OG OMKLAMRENDE ALLESTEDSNÆRVÆRENDE FOLKEOPLYSNING!
Da vi er begrænset af vor egen frihed. Da vi skal leve op til de regler vi har underskrevet. Da vi tror på oplysning – foreslår jeg en ekstrem stor og langvarig kampagne, der skal hænge i alle bydele, hvor den slags foregår.
Sæt plakater op, oversæt til alle sprog,
smid løbesedler ud fra helikoptere,
indryk annoncer som i plejer, men denne gang i foreningblade og i postkasser.

Projekter budskaber på bygninger med lyskanoner hver nat.
Skift banneret med 3-stjernet salami, der flyves rundt på danske strand ud, og flyv med bannere bagefter over gellerup parken og andre steder med problemer.
Brug Direct mail og oplys alle om, hvad det er for et herligt land de er endt i – og hvor meget vi virkelig mener med ordet frihed.

Vi skal ikke kunne gå en meter uden at træde i en løbeseddel på fortovet. Vi taler med andre ord om mængder, der overstiger antallet af ikke-opsamlede hundelorte i danske byer.

LÆS OGSÅ:
Tænk på et tal…

I istedgade hænger der plakater overalt, hvor der står at “rigtige mænd ikke køber kvinder”. Gadeludere står og trækker ved siden af plakaterne og understreger budskabet med virkelighed. Det virker måske ikke på manden, der er kommet med en hund i lommen for at få et natligt sut af en stakkel i en blindgyde – men plakaten giver ham måske en tanke med hjem, der kan vokse.

DET TAGER TID AT LAVE EN TIDSREJSE FRA MIDDELALDEREN – MEN HVAD VENTER VI PÅ?
I første omgang vil det blive taget imod med den typiske reaktion fra begge sider, som er at kaste med hårde ord – men fortsætter kampagnen med igen og igen at sige, at imamerne tager fejl, at de lyver, at de opfordrer til ulovligheder og at der ER hjælp at hente, kan vi måske trække flere modige over til virkeligheden. På den måde har samfund forandret sig siden middelalderen – så måske det netop også er måden, at hive folk ud af den middelalderlige latterlighed, som det er, at se kvinder få fortalt af imamer bag forhæng, at de skal kneppe med deres mand, selvom de bløder efter hans hårde vold og er kone nummer 3 i huset.

Lad os angribe sammen med de modige.
Med ord.
Masser af ord.
Jeg tror altid på, at ord ender i handling.

Nu vender truslerne nok tilbage i min indbakke – jeg glæder mig til at slette dem med et smil. Det var bare lige det…

/Søe

Tidligere artikelEnergreen i BEDRAG
Næste artikelSavner min far

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here