Ikke mange i dag husker bannerførerne for den kultur, som så hurtigt blev glemt, da det begyndte at gå dårligt med økonomien og resultaterne I AGF i slutningen af halvfemserne.

Dette er ikke historien om nu, men historien om hvorfor vi ikke vil lade byens hold gå til grunde, ligegyldigt hvor sort det unægtelig ser ud, og har gjort i mange år.

Vores første store helte var faktisk ikke bare en eller to mænd, men hele guldalderholdet som i perioden fra 1954 til 1960 vandt 5 mesterskaber og 4 pokaltitler holdet var anført af Aage Rou som startede i AGF som 17-årig og sluttede sin spillerkarriere i klubben som 38-årig.

Den fantastiske innerwing scorede 89 mål i 410 kampe for AGF, og ikke bare var han en fantastisk sportsmand, som klarede 11 sæsoner uden kort, men spillede så sandelig også på landsholdet i håndbold.

For Aage Rou Jensen var ikke bare med, han ville vinde, og gjorde det som regel når de hviie gik på banen.

Nu er vi jo ikke i 1950 længere men hvis man skulle have lyst til at oddse på den nuværende superliga

og samtidig få en bonus kan man let gøre det på UNIBET find information om din bonus her.

AGF er en klub med stolte traditioner, og traditioner og tidligere tiders bedrifter er årsagen til, at så mange fortsat klynger sig til håbet, håbet om en tilbagevenden til hvad der var engang, og derfor igennem flere år har villet se igennem fingre med resultater.

LÆS OGSÅ:
Det epidemiske samfund

En god start til en løsning ville være at kigge tilbage, simpelthen tage eventuelle nye spillere ved hånden, og implementere en obligatorisk rundvisning ved pokalskabene, og et hurtigt kursus i de værdier der gjorde AGF så berømte dengang.

Fight, Høj sportslig standard og fair optræden

Fortælle historien om klubmanden fra AGF og direktionssekretæren på Ceres Aage Rou der takkede nej til store udenlandske klubber for at vinde med AGF.

Denne selvopofrelse går igen i bogen om hans liv “Aldrig færdig med fodbold” fra 1961 hvor dette citat stammer fra og er hvad vi forventer af kommende AGF spillere:

“I AGF følte spillerne fællesskabets glæde, da vi i engang i 1940’erne efter en kamp mod KB Idrætsparken kom hjem med hele 40.000 kr., og dermed på én søndag tjente til anlæg af endnu en fodboldbane på vort klubanlæg i Fredensvang.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here