DANSKERE I PANIK,
skriver flere dagblade.

TDC har ikke kunnet få deres telefoner til at virke på ferien, så folk ikke har kunnet sende en SMS eller ringe hjem. Ja endda har vi herhjemme måttet undvære facebook-opdateringer fra flygtningene, med fotos af deres pool og deres strande.

Jeg husker engang for læææænge siden, mindst 10 år, at man var på ferie langt væk og eneste kontakt var at sende et postkort. Det kom til Danmark 14 dage efter man selv var kommet hjem. Det var den eneste tanke man sendte hjem. Derudover tog man nogle billeder, der skulle fremkaldes ved hjemkomsten, så man nogle uger efter kunne genopleve de dele, man havde råd til at fotografere, da hvert billede kostede et par kroner.

HJÆLPEN ER NÆR
Nu er vi i panik fordi mobilen står af. Er der virkelig panik, som i biluheld og blødende sår fra ulykker, vil der med sikkerhed være en i nærheden med en telefon der virker. Er man i nød, så er verden efterhånden så godt dækket, at man ikke er helt alene. Og ER man det, har man netop valgt en ferie i noget fjernt og afsondret, for at lukke andre ude. Og så mangler man slet ikke dækningen.

Hvad gjorde vi dog dengang på ferier? Hvad faen fik vi dog tiden til at gå med?

LÆS OGSÅ:
DANSK POLITIK ER REALITY-TV

FERIE FRA TDC
Drop panikken! Nyd denne uventede ferie fra TDC – og fortsæt den, selvom systemerne kører igen. Og jeg vil vædde en fribillet til SAS på, at alle der nu igen har forbindelse, straks ringer hjem og fortæller, at de nu har forbindelse igen. Og måske hører de på dem de taler med herhjemme, at vi er pisse ligeglade og slet ikke har opdaget de var ude på hemmelige eventyr, uden anden mulighed end at holde ferie…

Jeg er nu glad for at det kører igen, da jeg skal på ferie imorgen.

Tidligere artikelROYALE CHOKBØLGER
Næste artikelHuskeseddel mod Tomheden

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here