Min hjerne gik morgentur i ungdommen og en sang sad fast. Den kunne bare ikke huske en skid mere, som vanligt. Men ENDELIG genfandt jeg min setliste fra et band jeg spillede trommer med i 80’erne på Christianshavn, i lokalet hvor også Lone Kellermann og Franz Beckerlee slog sine folder.
Det var sørme funky Curiosity Killed the Cat. Nu er den på max i bilen på vej til foredrag for Dansk Supermarked. Og bagefter skal jeg genfinde Christianshavns Bluesband og huske den aften (og nat) hvor Kellerman og Beckerlee og co ikke tog hjem efter øveren og jeg pludselig spillede trommer med min barndoms helte i en nattejam. Beckerlee for faen. Søren Berlev. Halvdelen af Gasolin lige der. Krølle. Haxø. Og lille mig på første år i HF. De dersens 80ere kunne noget…
Dengang syntes jeg selv, at jeg lignede Tom Cruise. Nu ligner jeg mere en dårlig udgave af Steffen Brandt. Det lever jeg med. Solen skinner.

Den nat lærte jeg at læse musikken i øjnene på de andre i bandet, så man blev een stor organisme der skabte undervejs. Det var magisk at lære.

LÆS OGSÅ:
Jacob Ludvigsen er død.
Tidligere artikeljehova
Næste artikelVIND MED SØE

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here