Jeg synes ofte vinteren er en udfordring for min hud. Dels pga. de skiftende temperaturer der udtørrer min hud, og dels fordi min hud mangler glød fra solens stråler. Lige nu gør disse produkter, at jeg har en enstartet hud uden urenheder. Disse er jo ikke de pleje/renseprodukter osv. jeg også bruger, men udelukkende min morgenrutine, for at give ansigthuden et boost inden jeg går ud ad døren.

CamilleGlamour2Jeg er blevet helt afhængig af serummen fra Dr. Sheller. Den er på ingen måder fedtet, men giver fugt til vintertræt hud. Derudover supplerer jeg plejen og fugten med den hypede Embryolisse creme, og til sidst BB cream fra Rimmel (er stadig ved at finde den bedste af disse, men indtil videre er dette klart favoritten!).
Derudover bruger jeg concealeren fra Garnier under øjnene, hvis det har været en lang nat 😉 Ikke fordi den reducerer de sorte rande eller hævede øjne (som den efter sigende skulle), men den dækker dem meget godt, og så er den ikke så dyr.
Derudover bruger jeg en lipstain, som jeg har vist jer tidligere. Synes det er så fint til vinterlæber med lidt farve. Jeg bruger ikke så tit rouge når jeg har lipstain på, da det sammen med mine sorte øjne godt kan virke lidt for malet. En solpudder er et godt alternativ til lidt farve på kinderne.

LÆS OGSÅ:
En bustur du sent vil glemme...

CamilleGlamour3Gåtur i det dejligste solskin (før sneen dækkede alt igen, øv) i den nye uldfrakke. Den er meget tynd og blød, men egentlig overraskende varm. Tilsat sweatshirt, denimskjorte og læderleggings, så den ikke bliver for lady like.

Lørdag handlede om bløde, fuzzy (hvad hedder det egentlig på dansk? (fnuldrede lyder mærkeligt) lag, med et ordentlig skud farve, for at fejre at sneen endelig er væk.CamilleGlamour4

Tidligere artikelSHARIN FOO: THE RAVEONETTES
Næste artikelTREND SPOTTING – SAND

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here