I en hel uge satte jeg fokus på herreting på bloggen. Hver dag havde jeg et outfit på, hvor der minimum var én af min kærestes ting blandet med mit eget tøj. Det var en super sjov udfordring, og meget nemmere end jeg havde forestillet mig.

Jeg havde valgt hhv. bomberjakke, t-shirt, strik, ternet skjorte, hue, denimskjorte, sweater, halstørklæde og hoodie, da det er ting man lige så vel kan finde i en kvindes garderobe -og hvorfor egentlig ikke udviske grænserne lidt mellem vores garderober? Det er også ting der er nemme at hoppe i. Pyt med om skjorten er 2 numre for stor, eller t-shirten nærmere er en kort kjole, det oversize element tilfører det endnu mere “boyfriend-look”. Jeg kunne også have valgt jeans, boyfriend fit er vel nærmest en klassiker i den kategori.

Herretøj kan tilføre garderoben et cool udtryk, og pludselig blev min garderobe udviddet på det kraftigste – ikke at den behøvede det, hvis jeg skal være ærlig…

Og hvordan var det så? Jamen jeg synes faktisk det var super sjovt! Synes min stil automatisk blev mere rå, når jeg tilførte nogle af hans elementer. Faktisk følte jeg det nødvendigt at hoppe i hæle og nederdel et par gange for at afbalancere lidt. Det vidste jeg måske egentlig godt, men det blev pludseligt meget tydeligt.

LÆS OGSÅ:
Et rent iværksætter-eventyr

Jeg har også tidligere eksperimenteret med herretøj. Ja, faktisk så shopper jeg meget ofte i H&M Divided herreafdeling og ligeledes i Weekdays herreafdeling. Hos sidstnævnte køber jeg faktisk suverænt mest herretøj.

CamilleBoyfriend1CamilleBoyfriend2
Mandag i min kærestes jakkeTirsdag i min kærestes T-shirt
CamilleBoyfriend3CamilleBoyfriend4CamilleBoyfriend5
Onsdag i min kærestes strikTorsdag i min kærestes ternede skjorte og hueFredag i min kærestes denimskjorte
CamilleBoyfriend6CamilleBoyfriend7
Lørdag i min kærestes halstørklæde og sweaterSøndag i min kærestes hættetrøje

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here