Sidder du og familien blot og tripper for at komme afsted på ski igen? Ventetiden behøver ikke at være så slem – med hjælp fra Nortlander kan du allerede begynde at finde din næste skræddersyede skiferie.

 

Har du og familien haft en dejlig skiferie i denne sæson, og kribler det bare i jer for at komme af sted igen. Så kig allerede nu forbi Nortlander.dk, hvor det er let og overskueligt at organisere næste tur. Alt det praktiske tager Nortlander sig nemlig af, mens du blot skal vælge en god, børnevenlig destination.

 

På hjemmesiden finder du tre gode bud på børnevenlige skidestinationer samt et væld af andre muligheder for grupperejser med venner eller familie.

 

Brug tiden på at glæde dig

En skiferie er en helt speciel slags ferie og størrelse, og mange danske familier bruger hvert år et utal af timer på planlægning, logistik og meget andet. Det kan være en frustrerende oplevelse, der sommetider munder ud i en skiferie, der ikke lever op til forventningerne.

 

Lad derfor hellere Nortlanders skieksperter stå for planlægningen af jeres næste grupperejse, mens du og familien bare kan gå og glæde jer til afgang mod de sneklædte pister.

 

Få eksperthjælp

Er det hele familien, inklusive de mindste, som skal på skiferie, er det naturligvis afgørende, at området passer til skientusiaster i alle aldre. Nortlander har udformet en personlig guide til dig, der står med årets familieskiferie på skulderne.

LÆS OGSÅ:
3 gode grunde til at bo i bofællesskab

 

Nortlander har 26 års erfaring og sendte sidste år 500 glade familier og grupper afsted. Derfor kan du trygt lade Nortlander sætte rammerne for din næste skiferie. Og skal børnene med, kan du vælge imellem et utal af børnevenlige skisportssteder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here