Glade mennesker i tusindtal bevæger sig op og ned af Junglestien, men før klokken 18.00 er der ikke rigtig nogen, der ikke tager et skridt til siden, så det er nemt at komme igennem med en knap så skovvenlig klapvogn. Der er vandposter overalt, skygge og høreværn inden for rækkevidde. Musikken tager til i styrke, når man nærmer sig en af scenerne, men fader til helt vidunderlig baggrundslyd, så snart man triller ind i Eventyrland…

Nibe Festival er en folkefest. Virkelig. Her er vitterlig plads til at alle kan have en sjov fest.
Der er masser af mulighed for at drikke sig i hegnet og holde fest forbudt for børn, men der er også plads til at børnefamilier kan nyde musikken, miljøet og menneskene, på en afslappet måde, hvor man aldrig behøver frygte for om oplevelsen bliver for voldsom for små mennesker.

Nibe Festival lukker maks 9000 betalende gæster ind i festivalland – og den beslutning betyder, at der er rigtig god plads i skoven. Det er nemt at finde en plads i skoven hvor du kan sidde med dine børn i så god afstand fra scenerne, at lyden ikke bliver for meget for dem, men så du stadig kan nyde musikken.
Festivalens opbygning betyder også, at du overalt finder små oaser, boder og scener, der er små samfund i sig selv – og som børnefamilie stiler du bare efter dem der passer til jer. Den hvor et fedt lokalt jazzband er lydtæppe for jeres lækre middag under trækronerne. Den hvor der er plads til at børnene kan tumle i skovbunden, imens I nyder bandet og et glas hvidvin.

LÆS OGSÅ:
Det er TYPISK!

Når de små for alvor skal strække ben, går du i Eventyrland – der er helt, helt magisk for både små og store børn. En oase i skoven, hvor børnene kan gynge, tage en lur i en hængekøje, tegne, grave guld og prøve lykken i en fiskedam. Blandt andet. Her er skygge og en yderst velassorteret kaffebar lige om hjørnet. Og du kan stadig høre musikken.

 

Tidligere artikelNibe Festival: …OG KULØRTE LAMPER
Næste artikelBRØDRENE LØVEHJERTE på Aalborg Teater

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here