Foretager et omgående skifte fra sjove ord om Pokemon og Camping – og ender i #Nice. Frankrig ramt af endnu en tragedie. I skrivende stund (1 time efter angrebet) melder fransk TV om 60 dræbte (opdatering, nu til morgen 83). En lastbil drejede pludselig ind over en politiafspærring og kvaste menneskeliv, der fejrede bastille.

Som altid aner vi ikke hvad der er op og ned, når en hyggelig sammenkomst ender i katastrofe. Alt bliver panisk og informationerne er uden den store substans.

Dog tør jeg godt gætte på, at der igen er terror på spil – og at jeg måske desværre fik ret i, at en ny terrortrend vil opstå, når vi bremser den gamle. I forbindelse med Hebdo sagde jeg, at jo mere vi overvåger og visiterer – jo mere vil vi begynde at se drab med almindelige redskaber som biler uden sprængstof. “En bil i fuld fart ned ad strøget er umulig at stoppe på forhånd”, var ordene. Den er umulig at forudse. Man kan standse og gennemsøge bilen – men når den kører videre vil kun et enkelt drej på rattet ændre den fra lastbil til våben.

Hvis det viser sig, at aftenens massedrab er terrorisme, har de fundet et nyt og nærmest ustoppeligt våben, der ændrer hele trusselsbilledet markant. Bomber og våben og fly kræver en del at smugle frem – men biler…

LÆS OGSÅ:
SPECIALKLASSEN: DET SMITTER FØRST KL 22

Suk hvor er det dog forfærdeligt!

Tidligere artikelHAR LIGE VÆRET I KIRKE MED POKEMON. – SPELTFORÆLDRE KAN STARTE HER!
Næste artikelEN DØD I MIN STØRRELSE, KAKKELFRIT DANMARK OG EN MOR MED ET SKIB

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here