Drømmen om at se yngre ud, få den ønskede kropsfacon eller bekæmpe de strækmærker, der ofte sætter mange ar på sjælen, er ikke længere kun forbeholdt de rige og berømte i Hollywood. I Bispensgade i Aalborg står klinikken BestAge International klar med en lang række løsninger og som eksperter i ikke-kirurgiske behandlinger, er drømmen om det smukke ydre, der matcher det smukke indre, ikke længere et spørgsmål om at lægge sig under kniven

Tekst: Jeppe Søe
Foto: Bjarne Hyldgaard

Klinikken BestAge International er grundlagt af Anti-Aging eksperten Søren Aaboe Jørgensen, der er uddannet fra American Academy of Anti-Aging i Florida. Vejen til det job, Søren Aaboe Jørgensen elsker så højt, begynder i USA, hvor han, efter at have været salgskonsulent, og senere underdirektør, hos en farmaceutisk virksomhed, åbner sin egen klinik i New York, som han driver i seks år. Den 1. marts 2012 åbner Søren Aaboe Jørgensen klinikken BestAge International i Bispensgade i Aalborg og arbejder pt. på at åbne en stor klinik i Aarhus til efteråret, hvor den ene halvdel af klinikken skal arbejde med ikke-kirurgiske behandlinger, og den anden halvdel med kirurgiske behandlinger.

Søren Aaboe Jørgensens drivkraft for at arbejde med anti-aging og tilbyde sine kunder behandlinger som for eksempel LipoLyse-fedtsugning, Diamant Peel, Micro-Needling kan bedst beskrives gennem ordet ”passion”.

LÆS OGSÅ:
RYTTERIET LIVE I TIVOLI

BestAge2– Jeg kan mærke, at arbejdet er mig. Hvis man ikke har passion, så bliver man aldrig glad. Passionen for mig, er at ændre de små ting og se den glæde det afføder i folk, forklarer Søren Aaboe Jørgensen. – Når jeg ser de personer, jeg behandler, og er med til at ændre, og derefter ser dem kigge ind i spejlet og opleve deres glæde. Så giver det mig en glæde, jeg har svært ved at beskrive. Jeg elsker det bare, uddyber han.

Behandlingerne som BestAge International tilbyder, kan blandt andet være med til at opfylde drømmene om at få fjernet de rynker, der over en årrække har gravet sig dybere ned i ansigtet, at få trimmet uønsket kropsfedt væk eller tage fat på problemer som acne, ar efter acne, appelsinhud eller strækmærker.

De tilbyder et gratis møde med en af deres konsulenter for at opnå en god personlig kontakt, som er en vigtig del af BestAge Internationals politik. Søren Aaboe Jørgensen trives med den personlige kontakt, og det at kunne være med til at skabe det, der giver glæde for dem, han arbejder med. – Dem, der kommer her er livlige, men de mangler lige det sidste. De er så trætte af at se trætte ud og ikke føle sig trætte. I mit arbejde vil jeg ikke ændre personerne og få dem til at se ud som en anden. Jeg fjerner bare et par år. Og det gør noget ved folk psyke – de bliver positive, fortæller Søren Aaboe Jørgensen.

LÆS OGSÅ:
JAKOB OLRIK: MED KÆRLIG HILSEN....

Arbejdet med kroppens ydre er ikke kun noget, der går i gang, når alderen begynder at trykke, og alderdomstegnene så småt begynder at vise sig. Et af Søren Aaboe Jørgensens keywords er ”forebyggelse” – et fænomen, han oplever, er ved at komme mere i fokus.

– Forebyggelse er godt. I stedet for at vente. Mange mennesker er ved at finde ud af, at sund kost og motion er godt, men at det ikke fjerner rynkerne. De er ikke klar til indsprøjtninger, og det er derfor mine behandlinger uden kirurgi er så populære. Man kan for eksempel sagtens starte med behandlinger som 30-årig eller endnu yngre – hvilket mindsker arbejdet senere hen. Alt det her handler om at se naturlig ud. At følge sin alder, men at se godt ud for sin alder.

 

Populære ikke-kirurgiske behandlinger hos BestAge International

[one_half]

LipoLyse fedtsugning
– også kendt som ’Laser Lipo’, fjerner genstridige lommer af fedt, så som saddeltasker, kærlighedshåndtag og dobbelthager, gennem brugen af laser, der effektivt ”smelter” uønsket fedt, som kroppen derefter selv nedbryder /forbrænder. Behandlingen har betydeligt færre bivirkninger end en traditionel fedtsugning og resulterer i en mere harmonisk krop på kort tid, der ikke er præget af blå mærker og hævelse, som typisk ses fra den traditionelle fedtsugningsprocedure.

LÆS OGSÅ:
Lidt af kulturen skudt igang i dag

ULTRASONIC fedtsugning
– en smertefri ikke-kirurgisk behandling, som imødekommer ønsket om at se godt ud og holde fast i sit ungdommelige udseende. Ultrasonic fedtsugning fungerer ved, at fokuserede ultralydsbølger fjerner de fedtdepoter, der ofte holder mange mennesker tilbage fra at tabe de ekstra kilo. Behandlingen kan derfor være med til at omforme kropsfiguren og for eksempel trimme taljen, hofter og lår.

[/one_half]

[one_half_last]

Diamant Peel
– den hyppigst anvendte ikke-kirurgiske behandlingsform i USA til at give en ny og glattere hud. Med Diamant Peel – Microdermabrasion, exfolieres hudens yderste lag for døde hudceller, som poleres væk på en skånsom og
behagelig måde. Det er en afslappende behandling, som er hurtig, nem og helt smertefri.
Micro-Needling med DermaRoller. – er en behandlingsform til blandt andet strækmærker, rynker, ar og acne, der arbejder med de grundlæggende årsager bag problemerne, som ofte består i manglende kollagen og elastin i huden. Da behandlingen hjælper huden med at øge produktionen af kollagen og elastin, får den huden til at se yngre ud og kan hjælpe den helt fri for problemerne eller kraftigt reducere dem.

UV-tandblegning
Ved hjælp af ultraviolet lys og en blegningsgel fjernes pletter og misfarvninger på tænderne på mindre end en time. Det er en risikofri og smertefri behandling, hvor resultatet ses med det samme.

LÆS OGSÅ:
JARL: MIN NYSGERRIGHED ER IKKE BLEVET ÆLDRE

[/one_half_last]

Læs mere om klinikken BestAge International
og Søren Aaboe Jørgensen på bestage.dk
eller besøg klinikken
Bispensgade 29, 1 sal, 9000 Aalborg

Tidligere artikelMikkel Jørgensen: Passion for øjne
Næste artikelBo Storm Madsen: Hjem er ting, der betyder noget

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here