“Den hemmelige socialdemokrat” ligner mere en forfatter, det har indhentet en masse forskellige udsagn fra en masse politikere i partiet, læst BT og Ekstra Bladet og samlet dem alle til en ligegyldig roman, som forlaget skulle have holdt sig væk fra af etiske årsager.
Anonyme kilder kan IKKE bruges som undskyldning fra forlaget, da man journalistisk normalt gør ALT for at checke de udsagn man får på den måde. Her er intet undersøgt.

Det er kun den socialdemokratiske gruppe der gør bogen spændende, fordi de deltager i klapjagten på bagmanden. Og uskyldige hænges ud i offentlig gabestok for noget, der politisk ville være brud på uskrevne regler og politisk selvmord. Det er uværdigt at se på – og de anklagede kan intet gøre for at forsvare sig.

Rasmus Prehn er udråbt som “hovedmistænkt” hvilket jeg opfatter som et forsøg på at stække ham i den socialdemokratiske gruppe. Rasmus Prehn har skrevet klummer for mig og mit magasin gennem godt et halvt år – og det spændende ved Rasmus er, at han netop GODT tør kritisere. Med navn på. Og han har endda udgivet en bag for et halvt år siden, der peger på en anden vej end den officielle partipolitiske vej. Det bliver han måske straffet for nu, ved at blive tippet som bagmanden. Så fik han den retur.

LÆS OGSÅ:
Hvad tror du selv?

Det paradoksale er for mig, at Prehn måske er den eneste der kunne finde på at skrive en kritisk bog med sit navn på – mens stort set alle andre i partiet taler om det bogen omhandler udenfor referat. Jeg tør godt som kender af Prehn og som redaktør for hans pen i ET CETERA garantere at det ikke er ham. Dertil er han for intelligent til at synke til at gå op i Barbie Helle og andre ligegyldigheder.

Mit bud er som sagt, at den er skrevet af en ghost-writer som har samlet alle de fortællinger enhver journalist kan få over en øl med en af de frustrerede gruppemedlemmer. Så når i peger løs, så husk tilbage på sidste gang i selv sad og ævlede om jeres parti under fire øjne. Måske skrev i der på bogen uden at vide det.

Stop i hvert fald med at anklage folk uden beviser – folk, der ikke kan forsvare sig. Det er det virkeligt syge i partiet netop nu. Men det må i selv om. I ender med alle at blive hemmelige.

Tidligere artikelPressen kopierer sig selv
Næste artikelDen hemmelige socialdemokrat

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here