Forside Annoncering

Annoncering

HVAD ER [ET CETERA]
[et cetera] magazine 6-13-1[et cetera] magazine udgives af Mediehuset Ørenlyd. [et cetera] har i mange år været udgivet på papir men er nu en markant og meget læst hjemmeside.

DEMOGRAFI
[et cetera] er et metropolorienteret kultur- og livsstilssted for 30+, der beskæftiger sig med kultur, erhverv, livsstil, politik, mode og meninger. Vi værdsætter og dyrker den treenige fusion mellem erhverv, kultur og forbruger.
Vi er til for at hylde kulturen – institutionerne og iværksætterne, men også – og ikke mindst – vores annoncører, der er vores vækstbetingelse. [et cetera] skal til enhver tid  være et værdigt medie. Vi repræsenterer indhold af høj kvalitet og i æstetiske rammer. Vi giver plads til historien – og til de billeder, der skal være med til at fortælle den.
[et cetera] magazine 2-13-1Magasinets indhold er livsfilosoferende, begavede, usædvanlige og overraskende betragtninger om dette og hint. Kærlige indspark, sure opstød, stærke holdninger og personligheder. Vi giver mennesket og meningen plads.

SKABT TIL DET GODE LIV
[et cetera] er bygget op omkring læseren og læserens interesser, men ikke uden en væsentlig skelen til annoncørernes behov. For vi tror på, at det i virkeligheden også er læserens. Vi råber ikke køb, køb, køb til vore læsere med gule tilbudsmærker – men giver dem lyst til at investere i produkter, der møder deres gode smag. Vi giver dem lyst til at leve livet og viser dem, at dine produkter kan gøre en forskel.

 

KONTAKT BANNERSALG PÅ 70 22 30 13