Forside Andre annonce-produkter

Andre annonce-produkter

Hvis magasiner skulle have en svaghed i et hektisk informationssamfund, er samtidig dets styrke. Alle har brug for fordybelsen. Den sunde stagnation og mulighed for at gå dybere ind i noget. Læseren kan fastholde historien. Vælge den, til enhver tid. Og blive del af Google på ord, der ikke “bare” ligger på din egen hjemmeside.

Enhver reaktion skaber en modreaktion. Vi spår magasinet som medie en større og væsentligere rolle end mange tror. Informationssamfundet har skabt vidende, kvalitetsbevidste, kritiske, men også drømmende forbrugere. Mulighederne er uendelige, og det betyder, at din udfordring som leverandør af et produkt i høj grad handler om differentiering. Du kan ikke altid nøjes med at fortælle, at dit produkt er det bedste – vi vil gerne vide hvorfor det er det.

ET CETERA MAGAZINE ønsker det bedste for både dig, og for vores læsere, og derfor tilbyder vi en række produkter der giver dig og vores læsere mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med hinanden. Til alles bedste.

ønskebørnADVERTORIAL

En advertorial er en købt redaktionel tekst, der i form og indhold minder om magasinets øvrige profil.

Som kunde bruger du en advertorial til at involvere modtageren i dit produkt. Du benytter dig af den læserinteresse der i forvejen er etableret, til at nå mere direkte ud med dit budskab. Historien og stoffet er journalistisk bearbejdet, og du har mulighed for at benytte dig af redaktionens tilknyttede fotografer.

Færdigbearbejdet vil din advertorial i nogen grad ligne de artikler der i øvrigt findes i magasinet – dog med tydelig markering af, at der er tale om sponsoreret indhold.

Grafisk kan den tage sig ud som du ønsker. Den kan tage sig ud som en annonce, med lidt mere tekst end sædvanlig – den kan sættes op som en tegneserie, en billedcollage, en ren tekstside, eller hvad du måtte ønske.

Redaktionens grafiske kompetencer er selvsagt til din rådighed med vejledning.

Spaltepladsen betyder, at du har mulighed for at uddybe det budskab en traditionel annonce er begrænset af. Du bestemmer selv vinklen på indholdet, og har derved mulighed for, at skabe en bedre forståelse, vække nysgerrighed eller simpelthen introducere et budskab eller produkt på en helt anden måde.

Vi husker budskabet bedre, hvis det er bygget op omkring en fortælling. Vi relaterer og historien er med til at skabe det ’image’ eller den livsstil vi selv ønsker at repræsentere.

hans.andersen.stand.alone3PROFIL

Du har brug for at brande din virksomhed – og måske dig selv. En længere PROFIL i ET CETERA MAGAZINE er en journalistisk tilrettelagt artikel som du køber spaltepladsen til. Vi portrætterer dig, din virksomhed eller dit produkt. Vi går nysgerrigt på jagt efter den gode historie – den der vil overraske, imponere, undre eller glæde vores læsere mest. For det er det du har brug for.

En PROFIL bliver til i samarbejde med dig og din virksomhed, men det er os der selvstændigt varetager arbejdsprocessen, og først når artiklen er klar til din godkendelse, behøver du sætte arbejdstid af til projektet.

OBS: Vi opmuntrer læseren, men vi narrer dem ikke. I overensstemmelse med markedsføringslovgivningen gøres der selvfølgelig altid opmærksom på, hvis artikler er skabt i samarbejde med en annoncør.

KATALOG