Der er ikke noget i vejen for at ældes med ynde. Omvendt, når man nu har muligheden for at opgradere sig selv, smertefrit og uden omfattende kirurgiske indgreb, hvorfor skulle man så ikke benytte sig af det? Marianna Christiansen, ejer og driver Body Institute i Vejgård, en klinik hvis speciale er dybdegående løsninger til hudforyngelse, forebyggelse af ældningsprocesser samt behandling af acne, pigmentforandringer, cellulite og strækmærker. Med andre ord: Fantastiske forandringer!

Som navnet indikerer, tager klinik Body Institute i Vejgård kroppen alvorligt. Bag de udbudte behandlinger ligger mange års erfaring, væsentlig viden og et ønske om at opgradere de muligheder der i øvrigt findes på markedet for hudpleje og kropsbehandlinger. De behandlinger du kan få i klinikken er en mellemting mellem ordinær kosmetologi og medicinsk/kirurgisk hud- og kropspleje. Det betyder, for det første, at effekten af behandlingerne er mere markant, og så er der flere muligheder for effektivt at arbejde med forandringer og forbedringer, uden at du skal gennemgå store kirurgiske indgreb.

I virkeligheden er vores krop og hud et langt stykke hen af vejen i stand til at regenerere sig selv ret væsentligt, hvis vi blot hjælper den på vej med de rette metoder. Din hud vil med årene, uanset hvor godt du passer på den, miste evnen til at producere kollagen, hvilket betyder, at den mister elasticitet og dermed ser mindre sund ud.

LÆS OGSÅ:
JAKOB OLRIK: MED KÆRLIG HILSEN....

Ved hjælp af en forholdsvis ny behandlingsmetode, TMT Antiflaccidity, der er en kombination af medicinske kosmetiske produkter, som påføres de dybereliggende hudlag ved hjælp af elektriske impulser, der gør det muligt for de aktive – og nødvendige – ingredienser i produkterne, at trække ned i det dybereliggende væv, hjælper man meget effektivt huden til at gendanne dens friske og sunde udseende.

Den behandlingstype er karakteristisk for Body Institute, og for Marianna Christiansen, der er uddannet kosmetolog, og har undervist gennem 10 år på Inter-Clinitique i blandt andet anatomi og fysiologi, er det en væsentlig faglig tilfredsstillelse, at se de store resultater som klinikkens kunder opnår.

Marianna, der altså startede inden for traditionel kosmetologi, blev med årene mere og mere fascineret af de behandlingsformer og metoder, hvis skelsættende resultater bliver til i et samarbejde med kroppens egne ressourcer, og derfor var det med tiden oplagt, at hun skulle blive selvstændig og drive en klinik med speciale i netop det.

FRYS FEDT, FRYS!
Body Institiute benytter sig af behandlingsprogrammer fra Mesoestetic, der er blandt de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, der findes.

Behandlingerne og de kosmetiske metoder er baseret på lægelig medicinsk videnskab og farmaceutisk produktion.

Derudover har Body Institute investeret i nogle af de mest avancerede og effektive maskiner der findes på markedet, til behandling af hud, uden brug af nåle, knive eller andre kirurgiske redskaber. En af dem bruges til en type behandling, som Body Institute booker rigtig mange af. Og det er til at forstå. For de fleste kvinder – og mænd – er Lipo cryo nemlig en rigtig god nyhed!

LÆS OGSÅ:
EN VÆREDYGTIG VIRKSOMHED

Lipo cryo fjerner fedt, uden bivirkninger og operationelle indgreb – og effekten er permanent. Lipo cryo køler fedtcellerne ned til næsten frysepunktet. Da fedtceller er følsomme overfor kulden, dør de ganske enkelt og udskilles af kroppen helt naturligt. Resultaterne taler for sig selv. Det fedtbælte på maven, ridebukselårene, mormorarmene eller de ekstra – ulidelige – centimeter på måsen, som nærmest er umulige at træne væk, kan fjernes med en lille frysende sugekop, der sættes på det ønskede område, og gør arbejdet for dig. Metoden er efterspurgt i Vejgaard og omegn.

”Det er så fantastisk at se, hvad kroppen selv gør. Så snart vi har frosset fedtcellerne, kommer de hvide blodlegemer til og begynder at fjerne cellerne, der er døde. herefter udskiller leveren dem helt naturligt, og det er sådan set det samme der sker, hvis der kommer betændelse i et sår – så hæver fingeren. Det er de hvide blodceller der er ved at rydde op som små skraldemænd,” fortæller Marianna Christiansen.

FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT?
”Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det,” siger Trine Bakgaard, der er blogger, og i sin egenskab heraf, har testet behandlingsformen. Trine fik behandlet sin mave, og selvom hun ikke havde forestillet sig det, endte hun med at have reducer et sit mål med flere centimeter og have tabt sig fire kilo. ”Jeg var meget, meget skeptisk, må jeg sige, men jeg tog derned for at give det en chance – og endte med at blive ret overrasket.” Behandlingen er stort set smertefri. Selvfølgelig kan man mærke, når sugekoppen skaber vakuum, og efterfølgende er det behandlede område en smule ømt, som ved et mindre blåt mærke, men selve frysningen mærker man intet til, og så bliver man, fortæller Trine Bakgaard, vartet op med varm kakao, frisk frugt og magasiner, i de tre timer behandlingen tager.

LÆS OGSÅ:
Drinknørderi og hjemmebaren hitter i de danske hjem

Efterfølgende kan man fortsætte med dagens gøremål – uden hindringer. Nu arbejder kroppen selv med at nedbryde fedtet – og udretter præcis det den, nærmest mirakuløst, er i stand til – nænsomt hjulpet på vej.

Efter tre måneder skal man tilbage på klinikken til en kontrol, der sikrer, at man som kunde oplever de ønskede resultater. ”Da jeg kommer tilbage efter de tre måneder, er jeg helt sikker på, at der ikke er sket noget som helst,” fortæller Trine Bakgaard. ”Da jeg så kommer derned og de går i gang med at måle mig, og sammenligne aktuelle billeder med dem der blev taget forud for behandlingen, blev jeg noget overrasket. Det var helt skræmmende så stor forskel der var,” konstaterer hun. Trine bestilte fluks tid til endnu en behandling, og hun forventer, at hun skal have en tredje, der er det maksimale antal behandlinger klinikken anbefaler.

Det samme er tilfældet for rigtig mange andre af klinikken kunder, der tæller både kvinder og mænd i alle aldre.

Kombinationen af effektive behandlinger, medicinske metoder uden grænseoverskridende indgreb, og traditionelle kosmetologiske ansigts- og kropsbehandlinger gør, at Body Institute er velbesøgt. For indehaver Marianna Christiansen er det en glæde, at se hvordan hun og klinikkens øvrige personale har været med til at skabe forøget livsglæde hos rigtigt mange mennesker, for hvem den her type af selvpleje er økonomisk og personligt indenfor rækkevidde qua klinikkens særlige arbejdsmetoder.

LÆS OGSÅ:
Danske Haps Nordic vil klæde maden i miljørigtig stofemballage

bodyInstitute

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here